Όταν κριτής του «The Final Four» έλεγε: «Κλείστε τον ΑΝΤ1 τώρα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20

Ο Νίκος Μωραίτης θα είναι στην κριτική επιτροπή του "The Final Four" στον ΑΝΤ1. Ο λόγος που επιλέχθηκε είναι ο αιχμηρός του λόγους και η καυστική του άποψη.

Ο ίδιος έχει έντονη παρουσία στο twitter και δεν έχει διστάσει πολλές φορές να εκφράσει την πολιτική του άποψη μέσα από τα social media. Ως θιασώτης του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα, είχε ταχθεί πολλές φορές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο συνάδελφος του Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μας θύμισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα πολύ ιδιαίτερο tweet του Νίκου Μωραΐτη.

Σε αυτό, ο ίδιος καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 για πολιτική προπαγάνδα και παροτρύνει το κοινό να μην δουν τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε τη δημοσίευση!

Να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στην επιτροπή του "The Final 4".
Του talent show του ΑΝΤ1 βεβαίως βεβαίως...
Του "κακούμνημονιακού-ουουου666-κωλοκάναλουτηςδιαπλοκής" που κατά τους μεγαλύτερους αρρωστημένους φανατίλες του Σύριζα -οι οποίοι εύχονταν αφειδώς "ψόφους" στους Πρετεντέρη/Τρέμη/Πορτοσάλτε/ΟποιονδήποτεΜηΣυριζαίοΔημοσιογράφο και έβριζαν τον Θέμο ακόμα ΚΑΙ την μέρα του θανάτου του!- έπρεπε "να τον κλείσουν"!

* Μόνο ένα από την πλειάδα σχετικών tweets που υπάρχουν στο αντίστοιχο προφίλ...



Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κλασικό παράδειγμα εμμονικου και ιδεοληπτικου ανθρώπου . ..Έτσι θα κρίνει άραγε; πάντως για τα λεφτά τα κάνει όλα. .άλλωστε τα λεφτά αλλάζουν και συνειδήσεις.
    Για να παραφρασω το tweet του :
    Παραίτηση από τον Αντ1 τώρα!Μην τον δει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Ε, αυτά γουστάρω. Μόλις απέκτησε νόημα το σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτόν τον Μωραίτη μιλάμε;; Το ελληνικό twitter τον ξέρει. Είναι γνωστός για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τα όσα έχει γράψει κατά καιρούς. Έχει πει και άλλα πολλά και διαδικτυακά έχει τσακωθεί με αρκετούς χρήστες του twitter. Στο twitter όταν ξεκινήσει το The Four βλέπω να γίνεται trend το όνομα του γιατί είναι γνωστός εκεί. Άλλοι τον μισούν και άλλοι τον στηρίζουν αλλά σίγουρα το όνομα του άγνωστο δεν είναι. Για αυτό τον πήραν. Για αυτά τα σχόλια. Ας τους φέρει νούμερα και θα του κάνουν και ευχαριστήριο πάρτι στον ANT1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως υπενθυμίζω ότι το twitter ποτέ δεν υπήρξε αντιπροσωπευτικό δείγμα. Θέλω να πω ότι επειδή εκεί τον ξέρουν και μπορεί πχ να γίνει ν1 Τρεντ, δεν σημαίνει ότι θα φέρει και νούμερα. Έχουμε δει προγράμματα να γίνονται ν1 Τρεντ, να λες γίνεται χαμος και τελικά να κάνουν μονοψηφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν το σόου απέκτησε νοημα μόνο επειδή έχει κριτή έναν εμπαθή στιχουργό που τον κράζει το Twitter για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του τοτε κλαψτα Χαράλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί φοβάστε μερικοί το σόου. Είναι ξεκάθαρο από τα σχόλια που κάνετε μερικοί εδώ και μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αν εκφράζεται κάποιος ανοιχτά,για οτιδήποτε..μη το κατηγορούμε.Ο σκοπός του Γιαννόπουλου τι με κάνει εντύπωση εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μωραιτης έχει υποβολεα τον Λαζόπουλο; που πέτυχαν αυτό το φρούτο εκεί πέρα στον Αντ1. Τα σχόλια στο twitter θα πέφτουν βροχή για τους κριτές και δυστυχώς όχι για τις φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά αν ο Νικος Μωραίτης είναι πωρωμένος Συριζαίος, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είναι πωρωμένος Νεοδημοκρατης και αντισυριζα. Ας βγαλει τη σκουφια του να τον βαρέσει.

    Προφανώς τις ίδιες απόψεις έχει ο Μωραίτης για τον Ant1 και για τα κανάλια γενικότερα αλλά από τη στιγμή που θα τον πληρώνουν μόνο και μόνο για να λέει την άποψη του για 3 μηνες σου λεει γιατι οχι. Όπως εκανε παλιοτερα ο Μουρατιδης που σιχαινόταν τα κανάλια και τους περισσότερους συντελεστες αλλα πήγαινε για τα εύκολα και γρήγορα φράγκα.

    Μπίζνα είναι όλα στο φινάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου μιλάμε για αίσχη που έγραφε για τον Αντ1, όχι τι ψηφίζει...εκτός θέματος βγήκατε.
    Ξεπουληθηκε για τα φράγκα αυτό το καταλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κανάλια έχουν κάνει πολύ χειρότερα ''αίσχη'' όπως προπαγάνδα και διαπλοκή με την εκάστοτε εξουσία εδω και πολλά χρόνια και δεν έτρεξε κάστανο. Ο Μωραίτης απλά έγραψε κάτι στο twitter και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του. Εδώ ο Μπογδάνος συμφωνούσε στο twitter του με ακροδεξιούς ότι πρεπει να μπουν τανκς στην ΕΡΤ και σήμερα είναι μέλος και εκλεγμένος βουλευτής της νέα κυβέρνησης και επίσης δεν τρέχει κάστανο και συνεχίζει ανενόχλητος να αμολάει ρατσιστικούς οχετούς στα social του.

    Από ''αίσχη'' στη σημερινή εποχή...να φάνε κι οι κότες. ''Απο που ν'αρχισω'' ...που λεει κι ο Λιάγκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα στο ζύγι και συμψηφισμός και όλα καλά ; όχι δεν πάει έτσι! Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Άνθρωπος που ζητούσε να κλείσουν τα κανάλια δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε αυτά αν είχε τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ δεν κατάλαβα οτι εννοούσε να κλείσουν τον Ant1 ως κανάλι αλλα να τον κλείσουν οι τηλεθεατές και να μην τον παρακολουθούν (να κλείσουν την τηλεόραση τους δηλ.) Εξ ου και η επόμενη φράση του ''...Μη δει κανεις''. Κατι πρεπει να πρόβαλλαν εκείνη την ώρα που προκαλεσε την αντιδραση του. Πανε και 5 χρονια απο το συγκεκριμένο tweet, ποιος να θυμαται...

    Βεβαια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για ευνόητους λόγους δεν το είδε έτσι μιας και έχει τη δική του ατζέντα να περάσει στα social media αναλογα με τις πολιτικες πεποιθήσεις του - όπως κάνει και ο Μωραίτης φυσικά. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε φορά που ο Μωραιτης θα ακουει κατι που δεν του αρεσει, θα γράφει κλείστε τον Αντ1; Για ρόλο κακού τον πήραν, φαίνεται κακιασμενος, φυσικά και πήγε να λιγδωσει το εντερακι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απλά γελάω με τους υποστηρικτές του κυριου Μωραίτη, το αρθρο επρεπε να περιέχει και τα tweet που βριζει τους δημοσιογράφους του ant1 και οτι δεν ειναι σοβαροί οσοι πάνε κριτές σε Talent show. Έπρεπε να το παρουσιάζει το show ο λιάγκας να κανει τρελή ίντριγκα με τον κυριο "γλύφω εκει που φτύνω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως τοσοι φυλακες την ηθικης του αντεννα...θα λεγες πως εχει πεσει γραμμη...αυτο πρεπει να κανει ο κυριακου..το αλλο πρεπει να κανει...λες και βαζουν ολοι αυτοι τα λεφτα.λες και ο μωραιτης θα παει στην ερτ! Η γελοιοτητα εχει και τα ορια της.μαζευτειτε εκτιθεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:48 Γελοίος ειναι αυτος που ενω βρίζει τα ριάλιτι και θεωρεί μη σοβαρους οσους πάνε σ αυτα ως κριτες (συμφωνα με tweet του), υπογράφει να γινει αυτος κριτής. Τσίπα λέγεται αν την εχετε ακουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ κανείς σας δεν έχει αλλάξει άποψη ποτέ...απλα για την δική σας δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις ποτέ ούτε πριν την αλλάξετε ούτε και τώρα...για την δική του είναι φανερό πως πολλοί καίγονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέποντας τα tweet του συγκεκριμένου, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη. Ας βγει να ζητήσει συγγνώμη και προχωράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΜΕΤΙΚΟΣ ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !