Πάνω-Κάτω: Έρχεται Celebrity εκδοχή!

1


Ο Χρήστος Φερεντίνος ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω και στην πράιμ τάιμ ζώνη του ALPHA, αφού ετοιμάζεται η βραδυνή celebrity εκδοχή του παιχνιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες που ακούστηκαν μέσα από το Happy Day. Ο χαρακτήρας του είναι φιλανθρωπικός, πράγμα που σημαίνει ότι τα χρήματα που θα κερδίζουν οι επώνυμοι θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους – ο «συμπαίκτης», όμως, από την κερκιδα όμως θα μπορει κανονικά να διεκδικήσει τις 5.000 ευρω.

 Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, ενώ στο παιχνίδι θα παίξουν επώνυμοι από ολους τους χωρους, αλλά και κάποια από τα μεγάλα ονόματα του Αlpha τόσο από το κομμάτι της Μυθοπλασίας όσο και της Ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της “Μουρμούρας”, πρωταγωνιστές από το “Ελα στη θεση μου”, η Ναταλία Γερμανού, ο Φωτης Σεργουλόπουλος, πρωταγωνιστές από τις νέες σειρές “Κρατάς Μυστικό;” και “Σπίτι είναι”.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπας και τραβήξει κόσμο, δύσκολα για τον Φερεντινο φέτος που έκανε κακή επιλογή παιχνιδιού. Το boom του ταίριαζε καλύτερα, μην πω και το guess my age

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !