Ελένη Φουρέιρα: Η πρόταση της Ισπανίας που αρνήθηκε και η συνεργασία-έκπληξη

6
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες από τον Γιάννη Πουλόπουλο,η Ελένη Φουρέιρα δέχθηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Ισπανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μία πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου,η δημοφιλής τραγουδίστρια αρνήθηκε,καθώς ετοιμάζει μία μεγάλη συνεργασία-έκπληξη!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:


Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι της έκανε πρόταση ολόκληρη Ισπανία και εκείνη αρνήθηκε γιατί τι ζήλεψε την φωνή που δεν έχει γιατί είναι άφωνη η ότι δεν έχει δικές της showoman εκεί μην τρελαινόμαστε τώρα το πιθανότερο είναι να το ζήτησε εκείνη από την Ισπανική τηλεόραση και να έφαγε Χ και στην συνέχεια να είπε αυτό για να μαζέψει τα ασυμαζευτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ισπανία γίνεται ένας διαγωνισμός αρκετών επεισοδίων (operacion triumfo) όπου λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες με τραγούδια, περνάνε από φάσεις κτλ για να καταλήξουν στο νικητήριο τραγούδι. Δεν είναι ούτε εθνικός τελικός ούτε απευθείας ανάθεση που έχουμε συνηθίσει εμείς. Οπότε σίγουρα αν της έγινε πρόταση θα ήταν από τη δισκογραφική της για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό (που θα είχε και τα φόντα να κερδίσει βέβαια) και όχι για απευθείας ανάθεση απτή ισπανική τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πουλόπουλος με τις πάντα ''έγκριτες'' ειδήσεις του! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το operacion triunfo δεν είναι το δικό μας fame story ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικα για να διορθωσω λιγο αυτο που εγραψα, απο οτι ειδα μαλλον τελικα η Ισπανια για φετος θα το αλλαξει λίγο και δεν θα χρησιμοποιησει αυτο το διαγωνισμο αλλα θα γινει κατι σαν εθνικος τελικος. Δεν το εχουν σιγουρεψει παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί θάβουν την Φουρέιρα οι παραπάνω ξερόλες; Εκείνη έχει κάνει και κάποια πραγματάκια και γίνεται και ένας χαμούλης; Εσείς σηκωθήκατε ποτέαπό τον καναπέ σας ή αράζετε ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !