Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ψυχαγωγικά.

16
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά :
ΠΡΩΙΝΟ 13,0
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 21,1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,0
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,5
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 18,0
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 6.4
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 16,8

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Σκορδα με καλεσμενο απο τις Αγριες Μελισσες εκανε τραγικη τηλεθεαση. Την περασαν σε ολα τα τεταρτα Κουκου και Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Λιάγκα έχει διπλασιάσει τα νούμερα που έκανε πέρσι η Στεφανίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ουτε οι αποκαλυψεις της Σκορδα για τι δαζυγιο εφεραν νουμερα, ουτε οι αποκαλυψεις και καλα της Πατερα για νεα σχεση, ουτε οι χαζομαρες που κανουν στο πλατο ουτε το κραξιμο που ριχνουν σε ολους εφερε νουμερα στην Σκορδα, αντιθετα εφεραν την κατρακυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωινό καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!
    Οι κούκου δεν κούρασαν και πετάνε,Η Κατ καιν βρήκε το κουμπάκι με την πληροφορία και τα αποκλειστικά και αυτές οι δύο εκπομπές την Σκορδά την κάνουν να σέρνεται.
    Ο Λιάγκας μία χαρά και δεύτερος!
    Ο Άλφα χειρότερος από πέρσι πάει τελικά.
    Η Ζήνα μία πάνω μία κάτω πηγαίνει ανάλογα με τα θέματα που έχει.
    Η Χρονιά αυτή για την Σκορδά είναι ότι χειρότερο τις έχει συμβεί.
    Μόνη δεν μπορεί να κάνει τίποτα,για δεύτερη και τρίτη κάνει πλέον και όχι για κεντρικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:42 μ.μ.
    Πολύ μίσος για την Σκορδά. Απο εκει ξεκινας και εκει καταλήγεις. ΕΛΕΟΣΣΣΣ.
    Μια μέρα εγινε αυτό , αν και καθε Παρασκευή πέφτει η Σκορδά. Για να δουμε απο Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε που θα πεις κι ότι δεν κάνει για κεντρικιά. Κανένας Μάλλης θα γράφει τα σχόλια αυτά 1000%. Τvnea θέλεις να με επιβεβαιώσεις σε παρακαλώ, στο που ανήκουν τα σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα νουμερα λενε την αληθεια. Ετσι ελεγε ο Λιαγκας και η Σκορδα οταν εκαναν εφημερη τηλεθεαση και οταν δεν ειχαν ανταγωνισμο. Ειρωνευονταν οσους δεν εκαναν τηλεθεαση. Τωρα οι καλυτεροι παρουσιαστες Σκορδα, Λιαγκας πατωνουν και αρχιζουν να βγαζουν τα οικογενειακα στη φορα. Κανενα μθσος. Σκορδα και Λθαγκας εκραζαν αλλους και τωρα ο κοσμος τους κραζει οπως εκαναν και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως κανετε ετσι καλε;Με αυτη την λογικη οσοι κραζουν Καινουργιου, Κουκου ειναι βαλτοι απο την αυλη της Σκορδα. Τι ειναι αυτα που γραφετε;;;;;;;.Θα κανουμε το ασπρο μαυρο. Η Σκορδα δεν τα παει καλα και δεν ειναι μονο τις Παρασκευες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:48μ.μ. κανένα μίσος.
    Αφού έχει προβλήματα το κορίτσι τι να κάνουμε ώρες ώρες κάνει ερασιτεχνισμούς και είναι αδιάφορη και αδιάβαστη σε πολλές περιπτώσεις και κάνει γκριμάτσες για τα θέματα που δεν γνωρίζει.Δεν είναι αυτή η παλιά Φαίη που γνωρίσαμε και έχει αλλάξει και μόνη της δεν τα πολυκαταφέρνει και τα νούμερα καμπανάκια χτυπάνε.
    Μία ημέρα δεν είναι πεσμένη... χθες 15 και σήμερα 13 πήγε τι να σε γράψω άλλο.
    Μπαμ κάνει ότι έχει μεγάλο πρόβλημα και αν δεν το λύσει θα βρεθεί ποιο κάτω.
    Εγώ τα παρακολουθώ όλα και λέω πάντα την γνώμη μου όπως και την έλεγα και πέρσι είτε είναι καλή,είτε είναι κακή είτε είναι μέτρια.
    Τα νούμερα αλήθειες λένε ότι και να λέμε εμείς μας την πέφτετε και μας τρώτε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απάντηση για τον 1:48 που έκανα πηγαίνει και σε σένα 1:51 ούτε 100.000.000 Μάλλης απλά τηλεθεατής και λέω γνώμες είτε σας αρέσει είτε όχι αυτές είναι.
    Ο 1:42 είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το λάθος του Αντ1 ήταν πριν χρόνια όταν κράτησαν τη Σκορδά μόνη της στο πρωινό. Αν ήθελαν να την κρατήσουν, ας της έδιναν ένα τηλεπαιχνίδι και σε καμία περίπτωση να μην άφηναν το Λιάγκα να φύγει. Τώρα πολύ δύσκολα τα πράγματα.... Πάντως η Σκορδά μόνη της δεν κάνει για αυτή την εκπομπή. Είναι αδύναμο και το πανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ ότι έχετε άδικο. Η Φαίη θα μπορούσε να ναι πολύ καλή. Αλλά έχει καβαλήσει καλάμι και ούτε που ασχολείται με την εκπομπή. Δεν ξέρει τα θέματα δεν ξέρει τους καλεσμένους και εκτός από αυτά και αυτή και το πάνελ της κάθε μέρα μιλάνε πολύ άσχημα και με αρκετό στοιχείο κραξιματος προς πάσα κατεύθυνση. Κατά τη γνώμη μου ο κόσμος έχει βαρεθεί να μαλώνουν όλοι και να γίνει αυτό το κίτρινο ξεκατινιασμα. Οι κουκου αντίθετα κάνουν πλάκα και έχουν γίνει ωραία παρέα. Η καινούργιου έχει αρκετό τρας μέσα που πουλάει στις νοικοκυρές και έχει πολλά αποκλειστικά. Αλλά και αυτή και η Σκορδά έχουν κακό πάνελ. Ο ουγγαρεζος και ο καβατζικης έχουν ξεφύγει. Κριτές των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου κανει εντυπωση που η Σκορδα ειχε καλεσμενο ηθοποιο απο τις Μελισσες και εκανε 10 εως και μονοψηφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Σκορδά έχει τραγικό πάνελ. (Διάβασα ότι ο Ουγγαρέζος έβγαλε χολή για τον Τανιμανίδη και έκλαψα από τα γέλια. Ποιος ο Ουγγαρέζος που ότι έχει κάνει μόνος του έχει πάει πάτο και έχει κοπεί έβγαλε χολή για τον Τανιμανίδη που έχει κάνει ένα world party, έχει δική του εταιρεία, τον εμπιστεύτηκε ο Τούρκας για το survivor και τα πήγε καλά και γενικά τον ξέρει περισσότερος κόσμος από ότι τον Ουγγαρέζο. Αν είναι δυνατόν.)

    Οι ΚουΚου έχουν δέσει, κάνουν πλάκα, είναι σοβαροί και γενικά είναι ο εαυτός τους. Δεν υποκρίνονται, ούτε φτιάχνουν φήμες και ούτε βγάζουν χολή για άλλους.

    Η Καινούργιου έχει πιάσει την νεολαία με τα τηλεφωνήματα/διλήμματα τα οποία έχουν χαβαλέ (εγώ τα βλέπω από τον Μουτσινά), έχει πιο νορμάλ πάνελ και από ότι λένε έχει αποκλειστικά.

    Τον Λιάγκα τον έχω δει μόνο στις συνεντεύξεις, στα υπόλοιπα δεν τον έχω δει ούτε δευτερόλεπτο. Τον θεωρώ έναν τρας δημοσιογράφο που απλά κάνει καλές συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !