Τρέμη: Ναυάγησαν οι συζητήσεις με το ΟΝΕ, αλλά συζητάει με άλλο κανάλι


Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι επαφές της Όλγας Τρέμη με το ΟΝΕ και τον Σταμάτη Μαλέλη με τον οποίο μιλούσαν από το καλοκαίρι. Σύμφωνα με  πληροφορίες του tinasmess.gr, η εμπλοκή πραγματοποιήθηκε από τη στιγμή που εκείνη ήθελε δική της εβδομαδίαια εκπομπή αλλά στο κανάλι της Συγγρού της έδιναν μόνο θέση σχολιάστριας στο δελτίο ειδήσεων.

Αυτό που έψαχνε φαίνεται ότι το βρίσκει στην ΕΡΤ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida η δημοσιογράφος συζητά με τη νέα διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Mάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ίδια επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την διοίκηση της ΕΡΤ για την πολιτική εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με έμπειρους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα σχολιάζουν καθημερινά την επικαιρότητα, μαζί της. Ακούγονται ήδη τα ονόματα του εκδότη του «Ποντικιού», Αντώνη Δελατόλα και από το «Πρώτο Θέμα» του δημοσιογράφου Μπάμπη Κούτρα. Ωστόσο, η κυρία Τρέμη δεν επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, στην επικοινωνία που είχε με το iefimerida.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βλέπω η ΕΡΤ θα συνεχίσει να είναι αντικειμενική....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από την Ακριβοπούλου στην Τρέμη. Δηλαδή από την μία σκύλα στην άλλη. Άντε να φέρουν και τον Πορτοσάλτε για να τριτώσει το κακό.