Στον αέρα το πρώτο,καθηλωτικό τρέιλερ με σκηνές από τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

14
δείτε τα πρώτα πλάνα από τη νέα σειρά 

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση( δείτε εδώ) , η πρεμιέρα για τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ έκλεισε για τις 29 Σεπτεμβρίου. Η σειρά θα ξεκινήσει με διπλό επεισόδιο στις 9 το βράδυ, και θα βγαίνει στον αέρα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22.45. Εδώ και λίγες ώρες, ο ΑΝΤ1 έδωσε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ με σκηνές από τα επεισόδια της σειράς, και το οποίο είναι κυριολεκτικά καθηλωτικό, γεμάτο αγωνία, και μας προϊδεάζει για μια σειρά με σημαντική δουλειά.

Απολαύστε το τρέιλερ εδώ:

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απλά καθηλωτικό, δυνατή σκηνοθεσία, μαγευτική μουσική και πλάνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκάθαρα θα σαρώσει είναι πολύ δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε ξέρω πως θα πάει από τηλεθέαση, δεν με αφορά κιόλας αλλά εδώ βλέπω ένα αριστούργημα. Δεν ξέρω αν φταίει το τρέιλερ το οποίο είναι συγκλονιστικό, ωστόσο όσο καλό και να είναι το τρέιλερ, αν δεν αξίζει κάτι φαίνεται. Και εδω φαίνεται ότι αξίζει πολλά. Έχω να πω μπράβο μόνο και ευελπιστώ να μην χαντακωθεί η σειρά με τα τερτίπια του ΑΝΤ1 τα γνωστά και την κόψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εταιρικό τρέιλερ που δείχνει μια σπουδαία δουλειά αλλά πόσο ΚΑΚΟΣ προγραμματισμος...η σειρά έπρεπε να παίζει στις 10 με διωρο επεισόδιο!! Ελπίζω να μην καταλήξει όπως τα χωρισμένα παλικάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:05 μ.μ.
    Μα τα παλικάρια όταν ήταν στις 23.00 σάρωναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστικό φαίνεται αλλα φοβάμαι πολύ την ώρα και το lead in με πετά τη φριτέζα και μην ψαρώνεις. Ελπίζω να πάει εξαιρετικά η σειρά το αξίζει πολύ καλή δουλειά μπράβο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε παιδια αν το εβαζε στις 10, θα λεγανε "γιατι το βαζει απεναντι απο το δυνατο gntm", τωρα λενε "γιατι το βαζει 11". Η αληθεια ειναι πως ειδικα τις τεταρτες πεμπτες η πασα απο το Μην ψαρωνεις μπορει να μην ειναι πολυ υψηλη, αλλα θα παιζει χωρις τον ανταγωνισμο των ριαλιτι του σταρ. Θεωρω εχουν και οι δυο επιλογες καποιο ρισκο αλλα η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη που εγινε ( στις 22:45)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και το πέτα την φριτεζα και το μη ψαρώνεις θα πάνε καλά. Ειδικά η Φριτεζα θα χτυπήσει 20+ ,100%. Εδω χτυπάει Τώρα . Θα σκίσουν οι μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι βγάλατε συμπεράσματα για το Μη ψαρώνεις. Εγώ δεν την είδα τον χειμώνα αλλά τώρα και μου άρεσε και θα το δω φέτος. Μην βιαζόμαστε γιατί θα τη πατήσουμε όλοι. Εξαιρετικό το τρέιλερ που μόλις είδα. Δυνατά μπαίνει ο Αντ1 στην αρένα με αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τα σχολια περιμενα να δω κατι τρομερο αλλα νταξει ενα καλο τρέιλερ μεχρι εκει πιστευω θα κανει γυρω στο 15% και αυτο που θα κανει τα μεγαλυτερα νουμερα ισως και απο gntm θα ειναι το ερωτας μετα οχι γιατι το αξιζει αλλα γιατι ετσι εχουμε μαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:42 Ό,τι τι να ναι λες θα σκίσουν οι άγριες μέλισσες. Το αν ήμουν πλούσιος θα είναι το πρόγραμμα που θα τα βάλει με το gntm. Φαίνεται εξαιρετική κωμωδία με καλό καστ έχει προοπτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο διευθυντής προγράμματος είναι για κλωτσιές. Μου βάζει σειρα εποχης που απ οτι φαίνεται είναι πολύ προσεγμένη και αξιολογη στις 23.00 και τις χαζες κωμωδιουλες στις 21.00 και στις 22.00. Ποιοτικα προγράμματα κακος προγραμματισμος που θα τα χαντακωσει. Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κόσμος τέτοιου είδους σειρές δε θα ψάξει να τις βρει στις 11 το βράδυ και μάλιστα καθημερινά...Έπρεπε να παίζει 1-2 φορές την εβδομάδα κ το πολύ στις 10 το βράδυ! Θυμηθείτε ότι στο Μεγκα δραματικές σειρές σαρωναν εβδομαδιαία στις 10 το βράδυ (Το Νησί, Χαρά αγνοείται)...Απλά ο Αντ1 θέλει να καλύψει το 11-12 που πέρυσι είχε μεγάλο πρόβλημα χωρίς πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραίο trailer και η μοναδική σειρά που έχει τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον μου φέτος. Ακολουθεί το ''Κοκκινο Ποταμι'' και μετά τα revival του ''Λογω τιμής'' και του ''Καφε της χαρας'' λογω νοσταλγικου ενδιαφέροντος.

    Δίκοπο μαχαίρι η ώρα προβολής. Οπως ειπε και ο ανώνυμος απο πάνω οι δραματικες σειρες που σαρωναν και στο Mega - αλλα και στον Ant1 τα δραματικά του Μανουσακη π.χ - επαιζαν στις 22.00. Βεβαια υπήρχαν και οι σειρες του Κοκκινοπουλου που εβρισκαν το κοινο τους μετα τις 23.00 - μικρότερο κοινο βεβαια αλλα προσηλωμένο.

    Ελπίζω να πάει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !