Ζήνα Κουτσελίνη: Το κείμενό της όλο νόημα για τα στοιχήματα στην τηλεθέαση...


Σιγά σιγά τα κανάλια βγάζουν τα «όπλα» τους. Φέτος όλοι έτρεξαν να βγουν νωρίτερα για να εντυπωσιάσουν με την πραμάτεια τους το τηλεοπτικό κοινό. Μέχρι τέλος του μήνα τα κανάλια θα έχουν βγάλει στον αέρα το 80% των νέων τηλεοπτικών τους προγραμμάτων.

Τα πρώτα νούμερα έφτασαν στα γραφεία των Διευθυντών. Κάποιοι πανηγύρισαν και κάποιοι μπήκαν στο καβούκι τους, σε χειμερία νάρκη πριν χειμωνιάσει, φοβούμενοι το «εσύ φταίς» των ανωτέρων τους ή των επιχειρηματιών τους.

Είναι νωρίς όμως για απογοητεύσεις. Η ιστορία έχει δείξει πως όλα έχουν τον δρόμο τους και χρειάζονται το χρόνο τους. Πάντα έλεγα πως η σεζόν έχει δυο νικητές. Ο πρώτος διαφαίνεται στις αρχές Νοέμβρη και ο δεύτερος ξετρυπώνει στις αρχές Φλεβάρη, αν έχει δουλέψει με πάθος και μεθοδικότητα, χωρίς απεγνωσμένες κινήσεις.

Καθημερινά το ραβασάκι της agb είναι ένα δείγμα της πορείας του κάθε προγράμματος. Πολλά προγράμματα ή σήριαλ έχουν κάνει πρεμιέρα με χαμηλά ποσοστά και αναδείχτηκαν εκεί γύρω στα τέλη Γενάρη σε πρωταγωνιστές της σεζόν. Ο Φλεβάρης είναι ύπουλος μήνας. Έχει καταβαραθρώσει κάποιους που στην αρχή της σεζόν διαφαίνονταν πρωταγωνιστές. Τους έπιασε στον ύπνο ο αντίπαλος και τους «αρρώστησε η αλλεργία της άνοιξης» που τους την προκάλεσε ο ανταγωνιστής, που δούλευε όλο αυτό το διάστημα με σκυμμένο το κεφάλι.

Η τηλεόραση έχει τη δική της αλήθεια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν παραμένει σταθερό. Θέλει καθημερινή δουλειά, πάθος, να υπολογίζεις στον αντίπαλο και να μην έχεις αλαζονική συμπεριφορά. Να μη βάζεις στοιχήματα σε τραπέζια διευθυντών πως ο άλλος ή η άλλη που είναι απέναντί σου είναι ο πασατέμπος σου ή το κολατσιό σου, γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή που θα είσαι εσύ το πρωινό τους ή το μεσημεριανό τους ή το βραδινό τους ή η χαψιά τους.

Υστερόγραφο: Μπαίνει και νέος παίκτης στο παιχνίδι. Το One. Καλή σεζόν σε όλους μας... Εκεί γύρω στα τέλη Ιουνίου είναι οι πραγματικοί νικητές. Μη βάζετε στοιχήματα σε τραπέζια, «αδέλφια» συνάδελφοι. Όλα μαθαίνονται...

Της Ζήνας Κουτσελίνη - Entertv

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτι έμαθε η Ζήνα και τα πήρε...λέτε να τα λέει για το Λιάγκα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έχει και άδικο απλά φέτος είναι η δυσκολότερη χρονιά που έχει υπάρξει πότε και μόλις βγουν όλα μα όλα τα προγράμματα εκεί θα φανεί τι θα παιχτεί,και από ότι βλέπω η θα πάει έτσι όλη η χρονιά που να μην είναι σταθερός κανένας η από όλα θα σταθεροποιηθούν δύο-τρία και τα υπόλοιπα θα παίζουν.
Για το ONE που θα βγει θα "κλέψει" λίγο κόσμο από την ενημέρωση και μεγάλη ζημιά από το ξεκίνημα χλωμό το κόβω για να κάνει.
Είδωμεν!!!
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Για το Λιάγκα το λέει ? Είπε στο Σκάι ότι την έχει για κολατσιό? Ας ηρεμήσει λίγο 13 έκανε προχθές. Και η κουτσελινη 19. έχει δίκιο η Ζήνα δεν είναι τίποτα δεδομένο. Ο κόσμος γενικά δεν έχει κατασταλάξει.