UPDATE- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ψυχαγωγικά.

21
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά :
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 20.3
ΠΡΩΙΝΟ 19,1
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 13,5
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 19.2
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 11,9
ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 13,4
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,2

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tvnea να βάζει και τα 15' σε αυτη τη ζωνη για να μη νομιζουν οτι η Καινουργιου κανει νουμερα. Οι τηλεφωνικες μονο κανουν. Τι ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι η Καινούργιου περνάει τους κούκου και τη Σκορδά που αντικειμενικά είναι καλύτεροι είναι τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν να περνά σε νούμερα η Καινούριου την εκπομπή λόγου και τέχνης της Σκορδά! Σε τι δρόμο βαδίζει αυτήν η κοινωνία; Αν θέλει πάντως ο αντ1 να ξανακάνει νούμερα το πρωί και να χτυπήσει την Καινούριου μπορεί να επαναφέρει το "μπλα μπλα" του άλτερ. Την Σκορδά την έχουνε, παλιά της τέχνη κόσκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε σε εποχες που ο κοσμος γουσταρει τη κατινια,το ριαλιτι γενικα το ξεπεσμο..για αυτο και το σταρ τα παει τοσο καλα το βραδυ με το νεξτ τοπ μοντελ...αυτο ειναι το επιπεδο των τηλεθεατων...οταν αυτο αλλαξει αμα αλλαξει τις επομενες χρονιες -οπως ολοι καποια στιγμη βαρεθηκαν και το σαρβαιβορ- τοτε και η καινουργιου θα πεσει και πολλες θα φυγουν που δε θα πρεπε να κανουν νουμερα καν...αυτα ειχα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Καινουργιου περασε σε ολα τα τεταρτα την Σκορδα εκτος απο ενα. Πρωτη η Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα και η εκπομπη της Σκορδα κουτσομπολιστικη ειναι με κιτρινιλα και κατινια. Αλλα ουτε 20 δεν κανει στο νεανικο, γιατι και στο γενικο της, την τρωνε με διαφορα οι αταιριαστοι. Μονο η Μπεκατωρου κανει νουμερα στον αντενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ο Λιαγκας, ο καλυτερος παρουσιαστης μονο 17!!!!!!Κριμα που καποτε κατηγορουσε την Μενεγακη που εκανε 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Μονο η Μπεκατωρου κανει νουμερα στον αντενα."? ανώνυμε 11.25? Δεν νομίζω Τάκη. Τσέκαρε νούμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά βγες από το ωραίο ΡΟΖ συννεφάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόση ώρα παίζουν τα Διλήμματα; Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτός ο λόγος που είναι πρώτη η Κατ Κεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έπεσαν αρκετά οι Κου-κου χθες. Η Σκορδά τουλάχιστον κρατήθηκε καλύτερα απέναντι στην κατάντια του Μάλλη και της Καινούριου. Μ' αρέσει που πέρυσι την είχαν πέσει στην Καινούριου και τη λέγανε ρατσίστρια και άλλα πολλά. Η ''ρατσίστρια'' όπως την αποκαλούσαν είναι πρώτη και χοροπηδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ Καιν η Νέα Βασίλισσα της ζώνης να υποθέσω?
    Κάποιος έχει πρόβλημα μεγάλο και η Κατ Καιν βγαίνει μπροστά ποιος είναι....? μήπως οι Κούκου που έχουν κουράσει και λίγο η Φαίη? λέω εγώ....
    Ο Λιάγκας μία χαρά που για ένα τσικ πέρασε την πρώην....Και στα δύο σύνολα αρχηγός είναι έστω και δεύτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Μπεκατωρου απο τις παρουσιαστριες ναι, ειναι η μονη που κανει νουμερα στον αντενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το οτι καθεστε και συγκρινετε τους Κουκου και τη Σκορδα με την Καινουργιου ειναι γελοιο. Δεν νομιζω οτι αυτοι βγαζουν φεικ τηλεφωνικες γραμμες ή κακογυρισμενες οικογενειακες ιστοριες ουτε κανουν ρατσιστικα και σεξιστικα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας πονάει που σαρώνει η κατερίνα ε?? H Kατερινα λοιπον φέτος εχει καλύτερη εκπομπη και εχει και θεματα.... σαρωνει σε ολα τα τέταρτα οχι μονο στις τηλεφωνικές..... και μπράβο της που εχει τηλεφωνικές.... και το έκαναν,,, η κουκού εχουν gntm.... h skorda krazei.... opote vrikan kati pou poulaei kai mpravo tous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα σιχαινομαι ολα,αλλά οντως εχει καλα χαρτια η Καινουργιου,εχει Εκμεκτσιογλου,ψευτογραμμες και χαζοδιλημματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. toulaxiston h katerina kanei kai xavaleeee thn xeiroterh ekpomph paidia thn exei h koutselini pou einai panta ena prwino mnumosino kai poulaei ton pono ton anthropwn,,, na ta leme kai auta..... oso gia thn katerina.... tha pw mpravo ths giati kanei auta ta noumera se ena kanali pou kanei 6 7 % eikonisma prepei na ths kanei o savadis.... epishs oso kai an sas kanei entupwsh h diafimistes protimoun thn kainouriou se ola ta epipeda .... kai oxi toso thn skorda....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να λοιπόν που λέγαμε οτι θα είναι χάλια με τις αλλαγές στο πάνελ κτλ η εκπομπή της Καινούργιου φέτος και τελικά μας γλεντάει όλους!

    Όπως ξαναέγραψα - κι εγραψε κι ενα παιδι πιο πάνω - η κατινιά και η τρασίλα πουλάνε και πάντα θα πουλάνε δυστυχώς. Απλώς αλλάζουν τα πρόσωπα και οι εκπομπές που κατα καιρούς την εκπροσωπούν. Όπως και ο ανθρωπινος πόνος θα πουλάει πάντα - δες Κουτσελίνη.

    Όσο τα κανάλια θα επιμένουν σε σίγουρες συνταγές για τηλεθέαση - έστω κι αν η ποιότητα πέφτει στα τάρταρα - τόσο θα υπάρχουν αυτά τα στοιχεία.

    Viva Κατερίνα λοιπόν! Βασίλισσα της πρωινής ζώνης και βασίλισσα των ''Διλημμάτων'' και των ''τηλεφωνικών''! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σίζει το κατεγινάκι. Να πω τι πιστεύω. Είχα πετύχει στους κουκου ένα θέμα τύπου διλλημάτων τη προηγούμενη εβδομάδα. Η διαφορά ήταν ότι δεν έβαζαν κάποια και καλά να αφηγείται την ιστορία αλλά ρωτούσαν το κόσμο στο δρόμο και μετά σχολίαζαν. Η fake ποιότητα νομίζω ότι με ενοχλεί περισσότερο. Πρωινατζούδες είναι όλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !