Σάρωσαν τα πάντα οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Αναλυτικά τα ποσοστά του στα 15'!

26
Γάζωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 με την μεγάλη αναμονή κοινού , κατάφερε όχι μόνο να μείνει στην πρώτη θέση κατά τη διάρκειά του αλλά να μην αφήσει το VOCE να πάρει ανάσα. Βέβαια το talent show κρατήθηκε ικανοποιητικά σε κανάλι ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και με την σειρά του ΑΝΤ1.
Δείτε αναλυτικά τα 15'


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,0
THE VOICE (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ) 18.3
THE VOICE (ΟΛΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ) 24,7

*ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εξαιρετικά νούμερα για τις μέλισσες (αν και νομίζω ότι θα πέσουν λίγο στην συνέχεια). Το voice κρατήθηκε στο ύψος του. Όλοι νομίζω ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα με φουλ ανταγωνισμο θα εχει ενδιαφερον να δουμε τα νουμερα.
    Gntm , Ερωτας μετα, Λογω τιμης και μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παλι νομιζω θα χτυπήσει καλυτρεα ποσοστα απο εδω και πέρα αφου τελειωσε με τον φόνο. Η σειρά τα σπάει σε ολα τα κομματια. Αλλωστε δε νομιζω οτι περιμενουν νουμερα Νησιου με τόσα καναλια να εχουν κανονικο προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ εξαφανηστηκε με τον προηγουμενο ανταγωνισμο. Τωρα εχουμε να κανουμε την καλυτρεη σειρά μετα απο χρονια και με την trash τηλεοραση. Οτι δειτε θα το λουστείτε μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λόγω τιμής και έρωτας μετά θα έχουν πτώση από εδώ και πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου αρέσε πάρα πολύ. Πολλα Μπραβο στον ΑΝΤ1. Μου θυμησε καλες εποχες! Δεν θα δω GNTM. Πάντως όσοι γραψουν αρνητικό γι αυτη τη σειρά. Ειναι απλά βαλτοί με σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς και δεν θα κάνει τα νούμερα της πρεμιέρας απόψε η σειρά, εξαιτίας όμως του ανταγωνισμού. Προβλέπω να σταθεροποιείται γύρω στο 23-25%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ότι καλύτερο είχε να δείξει ο ΑΝΤ1 και γενικά η τηλεόραση μετά από χρόνια. Τέτοιες σειρές θέλουμε. Καλογυρισμένες και με ωραίο σενάριο. Με πραγματικούς ηθοποιούς που παίζουν και όχι ηθοποιούς-κράχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και να πουμε οτι στο τελευταίο τέταρτο το 24% είναι μέχρι τις 22:15,δηλαδή +5 λεπτά από τότε που ολοκληρώθηκε αρα αν πάρουμε την ακριβή ώρα προβολής μπορεί να έκανε και λίγο παραπάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω πιστευω παραπανω. Το VOICE ειναι στη φαση που χτυπάει τρελα ποσοστα τηλεθεασης. Για να το αγησει με 18αρι σημαινει πολλά. Εγω περιμενω κοντα στο 30νταρι και σημερα.
    Πανω κατω τα καθαρα ποσοστα μπορει να ειναι στο 32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοσο ωραία σειρα γιατί δεν την βάζουν στις 9.00 να τη δει κ περισσότερος κόσμος, που βαριέται τις γλυκαναλάτες οικογενειακές κωμωδίες, ή και κόσμος που λόγω δουλειάς δυσκολεύεται να μείνει ξύπνιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε γινεται να μπει στις 21. Απο σημερα αλλαξε η νομοθεσια κι υπάρχει απαγορευση απο το ΕΣΡ για σειρες με φονους , σεξ κτλπ δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτήν την τηλεόραση θέλουμε!30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9:53 π.μ.

    Υπέροχη σειρά! Τα άξιζε αυτά τα νούμερα κι ακόμα παραπάνω. Όλα ήταν πολύ καλά. Σκηνοθεσία, σενάριο-ιστορία, ερμηνείες, μουσική, φωτογραφία, σκηνογραφία, κουστούμια, όλα προσεγμένα. Και επιτέλους! Νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί κι όχι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, οι γνωστές κλίκες. Νομίζω πως οι άγριες μέλισσες, το λόγω τιμής(δυστυχώς θα παίζουν απέναντι) και ελπίζω και το κόκκινο ποτάμι, θα είναι οι 3 σειρές οι οποίες θα μας ξαναγυρίσουν στην παλιά καλή ελληνική τηλεόραση με μια σύγχρονη όμως ματιά και θα ανεβάσουν τον πήχη για τις παραγωγές των επόμενων χρόνων. Αρκεί βέβαια οι τηλεθεατές να τις ανταμείψουν με τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή βλέπω μερικοί ζορίστηκαν με τον τίτλο ΣΑΡΩΣΕ και μου συγκρίνατε τον τίτλο με την πρεμιέρα του VOICE, προφανώς και δεν μπορεί να μπει ο ίδιο. Το VOICE έκανε πρεμιέρα με ένα χαλαρό "ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ" απέναντι και οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πρεμιέρα με ένα θωρηκτό το THE VOICE που είναι στην φάση που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
    Επίσης πράγματι, για πρώτη φορά έγινε διαχωρισμός ανά ζώνη. Έπρεπε να γίνει για να φανεί η μεγάλη διαφορά στον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η σκηνη του βιασμου σχεδον ιδια με τγν βερα στο δεξι η μονη διαφορα ηταν οτι ηταν φιλες και εδω αδερφες. Το μπρουσκο ποσο ειχε κανει οταν εκανε πρεμιερα Κυριακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:38 π.μ. Αλλες εποχες τοτε, λιγοτερα καναλια, λιγοτερα προγραμματα. Νομιζω κοντα στο 24ειχε κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω πιστευα οτι θα κανει τριανταπενταρια με τοσο προμο και διαφημιση. Ηταν και Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή καταλαβαίνω ότι το σχόλιο του κ. Πασχαλίδη αναφέρεται σε εμένα θέλω να πω τα εξής: Πραγματι η ιδέα να γίνει διαχωρισμός ήταν πολύ σωστή γιατί αλλιώς θα είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το The Voice έκανε πολύ παραπάνω στον κοινό ανταγωνισμό που όντως δεν ισχύει. Παρόλα αυτά το Voice είχε ανταγωνισμό στην πρεμιέρα του την περσινή παράσταση του Σεφερλή σε α' τηλεοπτική προβολή, η οποία έκανε 18% τηλεθέαση όσο έκανε και το The Voice στον κοινό ανταγωνισμό χθες. Παρόλα αυτά ο τίτλος εκείνου του άρθρου ήταν αρκετά λιτός εν αντιθέσει με τον σημερινό.

    Υ.Γ. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το πρώτος μέρος του σχολίου μου αυτού δεν είμαι φαν του Voice, απλώς παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, επομένως το ρήμα "ζορίστηκαν" νομίζω πως ήταν άτυχης επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΟ δεν πάει μόνο για εσένα. Τώρα μου συγκεκριμένες μια παράσταση του Σεφερλή με το Άγριες Μέλισσες; Άλλες ζώνες, άλλοι άνθρωποι μπροστά στην TV. Το χθεσινό 28αρι μη καθαρό με το 28αρι τις Παρασκευής είναι πολύ διαφορετικό σε πραγματικό αριθμό τηλεθεατών.
    Αυτά απο εμένα. Καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε ξέρω τι λέτε,δεν διάβασα τα σχόλιά σας παραπάνω, όλοι σήμερα στην δουλειά για αυτή την σειρά μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μια σειρά εποχης καλή.Περιμενετε και τη συνεχεια πολύ γρηγορα κρινετε θετικα ή αρνητικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θριαμβευτική πρεμιέρα για τις Μέλισσες και πολλές ελπίδες για το καθημερινό prime time πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μετά την «χαλαρή» πορεία του Πλούσιου και τις μέτριες επιδόσεις του Μην Ψαρώνεις. Θρίαμβος και για τον ΣΚΑΪ το Voice που χτύπησε νούμερα ρεκόρ στα δυο πρώτα επεισόδια ξεπερνούν σε τέταρτα το 35%. Καλή επιτυχία στις πρεμιέρες του Alpha σήμερα και μην αγχώνεστε. Κρατήστε δυνάμεις. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να τα λέμε όλα , μολις τελειωσαν οι Αγριες Μελισσες το VOICE πηγε μεχρι 36,5. Αυτο και μονο δειχνιε τη δυναμική που θα εχουν οι Μελισσες. Πραγματικά περιμενω το σημερινο επεισοδιο με αγωνια , και τα νουμερα τηλεθεασης αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αναμενεται σκληρη μαχη σημερα στη ζωνη 22:45 με 23:45 μεταξυ των Αγριων Μελισσων, Λογω τιμης, Gntm και Ερωτας μετα. Γνωμη μου πως για την πρωτη θεση θα παλεψουν οι Αγριες μελισσες και το gntm (δυστυχως) ενω θα εχουμε μια μικρη πτωση στα Λογω τιμης και Ερωτας μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν θα υπάρχουν στον χαρτη το Ερωτας μετα και το Λογω τιμης, να το θυμάστε. Αυριοθα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον η μαχη με το GNTM. Μακαρι οι τηλεθεατες να δουν αυτο που πρεπει, αυτο θα κανει καλο σε ολη την τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζω πως ολα κατεχουν το δικο τους κοινο εκτος απο το "Ερωτας μετα" που θα εχει την μεγαλυτερη πτωση.Γιατι η σειρά αυτη εχει ενα συγκεκριμενο κοινο και μεχρι στιγμης,ασταθες κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !