ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Στον αέρα το τρέιλερ της Τατιάνας...

4

Ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της η Τατιάνα Στεφανίδου. Η εκπομπή της αλλάζει  χαρακτήρα και αποκτά και μια πιο lifestyle πτυχή, ενώ πια μετακομίζει στα Σαββατοκύριακα, κι έτσι ,και ο τίτλος διαφοροποιείται ελαφρώς.''Μαζί σου το Σαββατοκύριακο'', λοιπόν, θα μας λέει από τη φετινή σεζόν η παρουσιάστρια, που θα βγαίνει από τις 3 έως τις 5.15 το απόγευμα.

Από χθες, στον αέρα του ΣΚΑΪ είναι και το τρέιλερ...
Δείτε το:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με την αλλαγή στην θεματολογία θεωρώ ότι έπρεπε να πάει για άλλο τίτλο που δεν θα έχει μέσα το Μαζί σου. Βέβαια μπορεί να περιμένει να πατώσει ο Λιάγκας για να πάει στις ώρες του και να πάνε τον Λιάγκα το ΣΚ, οπότε στη περίπτωση αυτή καλά κάνει και το κρατάει το όνομα 😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανεξυπνο τρέιλερ και αισθητικά όμορφο, σε προϊδεάζει για την αλλαγή θεματολογίας. Αναμένω να το κλέψει ο Φουρθιωτης, που την αντιγράφει ακόμα και στο σταυροποδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χτυπανε το κεφαλι τους στον Σκαι που εβσλαν τον Λιαγκα στην ωρα της Τατιανας. Προβλεπω αλλαγη. Θα παει ο Λιαγκας σουκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καλά που γύρισε με την δική της ομάδα το τρέιλερ και δεν περίμενε τον ΣΚΑΙ γιατί αλλιώς και αυτή σε green box θα την βλέπαμε... Για μένα ήταν λάθος που έφυγε από το καθημερινό, έκανε εκπληκτικά νούμερα στο γενικό σύνολο, σε μια ζώνη που καλώς ή κακώς παρακολουθούν κυρίως μεγαλύτερες ηλικίες. Λες και τα ενημερωτικά το πρωί έχουν νούμερα στο δυναμικό. Βέβαια καταλαβαίνω και το κανάλι που ήθελε μια εκπομπή το πρωί να προωθεί και τα προγράμματα του σταθμού, όπως κάνει το star και ο ant1. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει τόσο πολύ η θεματολογία της το ΣΚ, νομίζω ότι ο βασικός κορμός θα παραμείνει κοινωνικός - αστυνομικός, απλά με λίγο περισσότερο lifestyle και κανέναν καλεσμένο. Και στο Μία στο Star που το ξεκίνησε ως lifestyle τύπου Ελένη και από τα μέσα της σεζόν το είχε γυρίσει σε κοινωνικό και ανέβηκαν τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !