Σήμερα η επιστροφή της Αννίτας Πάνια...

11

Πρεμιέρα για το Aννίτα Κοίτα  σήμερα,Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 15.40.

Ανατρεπτική, άμεση, επικοινωνιακή ,και πιο interactive από κάθε άλλη φορά, η Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στις 15.40 στο OPEN. Η εκπομπή,''Αννίτα Κοίτα'', ανοίγει την πόρτα στο τηλεοπτικό κοινό, καλώντας το να μοιραστεί μαζί της προσωπικές ιστορίες και ανησυχίες, αναζητώντας τη λύση...

Στο ''Αννίτα Κοίτα'' πρωταγωνιστούν οι τηλεθεατές και οι αφηγήσεις τους, με πολλή διάδραση, εκπλήξεις και παιχνίδια με μεγάλα δώρα.

«Αννίτα Κοίτα, Αννίτα Σαββατοκυριακουίτα… Από μικρή η Αννίτα έπεσε στης τρέλας της μαρμίτα» τραγουδά η Άννα Βίσση σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα στους τίτλους και η εκπομπή  σηκώνει αυλαία σήμερα στις 15.40!

 «Αννίτα Κοίτα» κάθε Σάββατο και Κυριακή στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αρχιζουν οι αηδιες και τα σκουπιδια.Και τι μας το λέτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε άμα δεν σου αρέσουν μην τα βλέπεις, ορίστε μας. Λίγος σεβασμός σε ένα πρόσωπο που είναι στην τηλεόραση τόσα χρόνια και όπου πάει την ακολουθεί ένα πιστό κοινό δεν βλάπτει. Να σέβεστε λίγο και αυτό το κοινο. Α και κανείς δεν σας υποχρεώνει να την δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα σε παρακαλω που θα μου πεις να σεβομαι εσυ...μια που ειναι στην τηλεοραση με πλατες αλλων,όσο για το κοινο που την ακολουθει δεν το σχολιαζω,ενας και ενας,διαλεχτοι,αν δουμε και τον γραπτο σου λόγο το καταλαβαινουμε.Και να εισαι σιγουρος/η δεν χάνω το χρόνο μου σε σκουπιδοπρογραμματα.Τη γνωμη μου ειπα και θα την ξαναπω αν χρειαστει.Αντε μπραβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aννιταρα αυτο ξερει σε αυτο την εχουμε μαθει αυτο κανει ευτυχως δεν ισχυαν τελικα οι αηδιες που ακουγαμε το καλοκαιρι οτι θα κανει εκπομπη σαν του Κωστοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.01, άσε μας από δω. Ούτε εγώ βλέπω τέτοιες εκπομπές αλλά ξεκαβάλα λιγάκι. Δεν είσαι ο κούντερα, σκουπίδια βλέπεις κι εσύ, απλά βρωμάνε λιγότερο. Σίγα μη ξημεροβραδιάζεσαι στο νασιοναλ γκεογραφικ και στο τβνεα ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.01 Ξεκαβάλα λιγάκι, ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε μεγάλε. χχααχ . Και μάθε να σέβεσαι τους συνομιλητές σου και όχι να τους προσβάλλεις. Άντε μπράβο με τον κάθε Ελληνάρα που το παίζει έξυπνος πίσω απο τον υπολογιστή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.21 και 11.49
    Ετσι και αλλιως ο ίδιος εισαι.Σοβαρα;Ξεκαβαλα εσυ,το οτι μπαινω εδω για να πω τη γνωμη μου δεν σημαινει οτι βλεπω τα σκουπίδια και τις σαβουρες που βλεπεις εσυ.Μαθε πως δεν υπαρχει μόνο το national(τρομαρα σου,το ξερεις και αυτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχχα δεν ειμαι ο ίδιος . Αλλά όταν δεν σέβεσαι τους άλλους, όλοι θα σε κράζουν. Θα μάθεις να σέβεσαι απο εδώ και πέρα τον συνομιλητή σου και ΔΕΝ θα μας ξαναπροσβάλλεις. Κάποιος πρέπει να σου μάθει να σέβεσαι και να μην το παίζεις εξυπνάκιας απο τον υπολογιστή σου. Και πριν γράψεις κάτι να βουτάς την γλώσσα σου στο μυαλό σου πρώτα.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι....οτι πεις,δεν εισαι ο ιδιος....Τη γνωμη μου θα την λεω οτι και να πεις εσυ ή ο καθενας.Αλλά ειναι πολύ περιεργη η τόση εμμονη σου....Στελεχος του open εισαι; ή ειναι θειά σου η Πανια;Δεν ασχολουμαι,απαξιω και μια παραπανω τελεία να βάλω....Λέγε οτι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας έχει πρίξει κι εσύ που νομίζεις ότι είσαι και κουλτουριάρια. Σκουπίδια βλέπεις χώνεψε το και απλά βρίζεις αυτά που θεωρείς ότι είναι χειρότερα από τα σκουπίδια που βλέπεις. Εσύ τι στέλέχος είσαι; Tων ντισκόβερι; Όπως γράφεις εσύ τη γνώμη σου γιατί έχεις το δικαίωμα έχουμε κι εμείς δικαίωμα να σχολιάσουμε τις βλακείες που διαβάζουμε εδώ μέσα που νομίζεις ότι είσαι και ποιοτικιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεχωρισε πρωτα την εννοια ποιοτικου,κουλτουριαρη κλπ και επειτα μιλα.Επειδη βλεπεις σκουπιδια και σαβουρες εσυ δεν σημαινει οτι τα βλεπουν ολοι.Οσο για το σχολιασμο εδω,ειλικρινα γελαω με την καταντια τετοιων ατομων που "ψυχαγωγουνται" απο σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !