Στο σημερινό επεισόδιο του "Αν ήμουν πλούσιος"

3
Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Σμαράγδα και Νικόλας αποφασίζουν να καταφύγουν στον αδερφό του πατέρα τους για να εισπράξει το λαχνό για λογαριασμό τους. Θα καταφέρει ο Μάνος να εμποδίσει το σχέδιό της να δώσει το λαχνό στο θείο;; Ο πρόεδρος του Σίφουνα προτείνει στο Σωτήρη να λαδώσουν το διαιτητή του αγώνα. Ο Σωτήρης σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη για την ομάδα και το ψέμα που θα πρέπει να πει στη γυναίκα του. Ο Στρατής κάνει πάλι την εμφάνιση του στο σπίτι της Δάφνης και καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει για το πρόσωπό του. Η επαφή όμως με το μικρό γιο της Δάφνης θα του δημιουργήσει ενοχή για τον κλεμμένο λαχνό.. μαζί με την Κική θα πάνε για να εισπράξουν. Θα επικρατήσουν οι ενοχές ή θα επιβεβαιώσει τελικά τη φήμη του αλήτη εισπράττοντας τελικά τον κλεμμένο λαχνό;
Σήμερα στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την αγαπησα αυτη τη σειρά. Ο Μαρκίδης θεός πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα οι κωμωδιες του Μαρκιδη δεν μου αρεσαν ποτέ,αλλά αυτη η σειρά εχει βγει καλή,ειναι οι συγκυριες που δεν εχει και κάτι πιο καλό απεναντι,δεν ξερω,παντως μεχρι στιγμης,ειναι το μόνο που βλεπεται ευχαριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι εκτρωμα αυτο,τα υπολοιπα τι ειναι;Δεν θα συγκρινα ποτέ μια παλια καλή σειρα με τις τελευταιες σαχλαμαρες,ειπα απλως πως βλεπεται ευχαριστα(άλλωστε γουστα ειναι αυτα).Αλλά λεγοντας παρωδια θα ηταν πιο καλό να μας πεις τι ακριβως δεν σου αρεσε και οχι απλά τριτοδευτερο και σαχλαμαρα.Αλλωστε οι περισσοτερες(αν οχι ολες)σειρες,σαχλαμαρες ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !