Γιώργος Λιάγκας για Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ όμορφη, γι’ αυτό την πήραν προφανώς»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
Το… σίριαλ με την παρουσίαση του The Voice ολοκληρώθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πρόσωπα που αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει πει και λίγα για το talent show όλο αυτό το διάστημα. Όταν, λοιπόν, η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον παρουσιαστή και τον ρώτησαν σχετικά, εκείνος πέταξε ένα… καρφάκι ακόμα.

«Καλή επιτυχία, το έγραψα. Της είχα κάνει κι εγώ πρόταση να έρθει πρόπερσι στο late night. Δεν είχε δεχτεί τότε η κοπέλα, είχε πει «δεν είμαι έτοιμη». Είναι πολύ όμορφη κοπέλα, γι’ αυτό την πήραν προφανώς. Μάλλον θα έχουν δει και κάτι άλλο, θα τα λέει κιόλας. Καλή επιτυχία και να είναι και αυτή έτοιμη να δεχτεί τις κριτικές όπως όλοι που κάνουμε αυτή τη δουλειά», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπα εδώ δεν έχει κραξιμο ; Αν ήταν σε άλλο κανάλι τα χειρότερα θα είχε πει. Κραξε τώρα την απαίσια καζαριαν γιατί μόνο εκεί η μπορείς η κανέναν σπαλιαρα. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγει κανένας δημοσιογράφος να πει το προφανές. Από πού κι ως που μια δήθεν ινσταγκραμερ θα γίνει και παρουσιάστρια από το πουθενά; Να ναι καλά τα κολλητιλικια του συζύγου με τον ιλιτζαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Steve είναι στο ίδιο κανάλι η συγκεκριμένη οπότε απάντησες μόνος σου στο γιατί δεν λέει άλλα. Τείνει να γίνει πια γεγονός, σε λίγο δεν μας ξαφνιάζει. Το κακό ξεκίνησε με τον Ντάνο, ακολούθησε η Καζαριάν, άλλοι μπήκαν γλάστρες σε πάνελ , άλλοι μπήκαν στην Ευρωβουλή όντας άσχετοι με αυτήν, άλλες πήγαν σε ένα ριάλιτι και έχουν δική τους ενότητα σε εκπομπή ή μένουν στην επιφάνεια χάρη στα προσωπικά τους και τέλος η συγκεκριμένη απο instagrammer ή influencer(χαχα εδώ γελάμε) θα γίνει παρουσιάστρια χάρη στον σύζυγο της. Τι το παράξενο βλέπεις απο όλα αυτά που είπα;΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μου φαίνεται παράξενο. Αλλά δεν παύουν να είναι τραγικά όλα αυτά. Απλά ήθελα να σχολιάσω το πόσο γελοίοι είναι όλοι που κράζουν επιλεκτικά και αλλού κάνουν τις κότες. Αλλά ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι δεν είναι χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι χάθηκαν οι όμορφες και βρήκαν τη Μπόμπα. Ας βγει η Κουτσαφτάκη στο δρόμο, 800 όμορφες θα βρει σε μια ώρα. Μας δουλεύουν αγρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει πλακα που διαβασα σε φιλικο με ΣΚΑΙ σαιτ "η καλονή Μπόμπα"!
    Στοιγκκκκκ. Μα καλονή?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεχε Λιάγκα γιατί αν πάει καλά μπορεί του χρόνου να σκεφτούν να κάνουν πρωινό σαν αυτά των άλλων καναλιών και τότε πάει η θέση. Θα σε πετάξει έξω από την πρωινή ζώνη. Να δω αν εκεί θα λες τα ίδια. Άσε μας τώρα που κάτι έχει. Ναι έχει, είναι σύζυγος παρουσιαστή του καναλιού που είναι κολλητός αυτού που αποφασίζει. Αν η υπόθεση αφορούσε άλλο κανάλι θα τα έλεγες τώρα σου βγήκε η καλοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !