ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Απέναντι από τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ του Ant1 το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ του Open...

21

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν,  οι δύο μεγαλεπήβολες και αξιοπρόσεκτες παραγωγές, σε επίπεδο μυθοπλασίας, είναι χωρίς αμφιβολία οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (Ant1) και το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ (Open). Τα δύο αυτά σίριαλ, το πρώτο σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, και το δεύτερο δια χειρός Μανούσου Μανουσάκη, είναι τα πρότζεκτ που τα κανάλια ποντάρουν πολλά, και σίγουρα έχουν δαπανήσει περισσότερα...

Η αναμονή κοινού είναι μεγάλη και οι πρεμιέρες πλησιάζουν. Ωστόσο, εκείνο που δεν ξέραμε είναι πως οι δυο αυτές παραγωγές θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, έστω και για μια φορά.Τι εννοώ; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ αποφασίστηκε να κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τη μέρα που σηκώνουν αυλαία και οι μεγάλες ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στον ΑΝΤ1 .Αυτή τη στιγμή το OPEN δεν έχει καταλήξει για την ώρα προβολής, και είναι ανάμεσα σε δύο: ή 20.00 μετά από το Δελτίο, ή 21.00, απέναντι από την πρεμιέρα του ΑΝΤ1.


Η μάχη σίγουρα θα είναι ενδιαφέρουσα και αξιοπρόσεκτη.Να μεταφέρω ακόμη, πως η σειρά του OPEN θα βγαίνει στον αέρα κάθε Κυριακή, με ένα επεισόδιο...

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτοκτονία στον OPEN. Δεν την παλεύουν κάστανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας την βάλει 20.00 τόση μεγάλη παραγωγή & το δυνατό τους χαρτί θα το κάψει το Open απέναντι από τις Άγριες μέλισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά στο όπεν προγραμματισμός 0 κουταμάρες κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαυρα τα μαντατα για τον αντ1. Φυσικά όλοι θα δούμε κατι που αναφαιρεται σε πραγματικα περιστατικά για τον ποντιακό ελληνισμο και οχι σε παραμυθακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:06 μ.μ. Γελάει ο κόσμος με το σχόλιό σου. Δε παίζει τέτοια περίπτωση ούτε στο ελάχιστο. Οι Μέλισσες είναι η σειρά που έκανε αίσθηση περισσότερο απ όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:06 μ.μ
    Και το Κόκκινο Ποτάμι είναι παραμύθι. Είναι προφανές ότι γράφεις κάτι με άλλους σκοπούς. Πάντως κι εγώ περιμένω τις Άγριες Μέλισσες που θα είναι και κάθε μέρα ! Θα δω όμως και το Κόκκινο Ποτάμι. Ευτυχώς δεν θα παίζουν απέναντι στα επόμενα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι το κανουν αυτο στο οπεν; Προς το παρον Κυριακες δεν θα εχει κατι αλλο απεναντι (μεχρι να αρχισει το final four) οποτε γιατι δεν ξεκινανε την επομενη κυριακη -και κυριως επειδη ειναι πρεμιερα- ωστε να παιξουν μπαλα μονοι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:40 Παραμυθι ο ποντιακος ελληνισμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηρεμηστε λιγο που προεξοφλησατε επιτυχια στις "Αγριες μελισσες",οκ απο αυτα που ακουστηκαν μεχρι το trailer που επαιξε απεχουν,οντως προκειται για σειρά εποχης,ομως ποιος σας ειπε οτι δεν θα τα παει καλά το "Κοκκινο ποταμι";Απλως να ξερετε,σειρές εποχης παιχτηξαν και θα ξαναπαιχτουν,σειρές ιστοριας σπανιζουν.Να το εχετε υπ'οψιν σας και αυτο πριν ξοφλησετε το "Κοκκινο ποταμι".Ολοι οι ειδημονες εδω μεσα ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το βαλουν 20.00 λεει ο αλλος,απεναντι απο σαχλαμαρες οπως "Ελα στη θεση μου"...και οι ανθρωποι που γυρνουν πιο αργα πως θα το δουν ρε εξυπνοι;Παραμυθι λεει ο άλλος...Η ιστορια μας εγινε παραμυθι....Παραμυθι εισαι εσυ ρε καημενε/η.Και η ωρα καλή και σταματηστε επιτελους τις αηδιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην συγκρίνετε τον μηχανισμό του αντ1 με του οπεν. Το πλασάρισμα των μελισσών είναι αισθητά ανώτερο, ενώ δίδεται η αίσθηση της καλαισθησίας σε πολλά επίπεδα. Αν το gntm συνεχίζει μέχρι 23.30 όπως πέρσι θα είναι τρόμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε όχι, δεν το πιστεύω!!! Είναι οι δυο σειρές που περιμένω πότε θα αρχίσουν. Τις άλλες ούτε να τις .....δέσω. Και παίζουν απέναντι; Μάλλον θα κάνω πινγκ πονγκ ζάπινγκ, ίσως δώσω ελαφρύ προβάδισμα στο κόκκινο ποτάμι αλλά καθημερινά θα βλέπω τις άγριες μέλισσες. Αχ αντ1 θα με ξενυχτήσεις φέτος γιατί στις 23:00 συνήθως κοιμάμαι. Και το κόκκινο ποτάμι θα το βλέπω τις Κυριακές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί η ιστορία από την σειρά βασίζεται μόνο στα γεγονότα; Δε σε πληροφόρησαν σωστά.

    Χρήστο δε δίνεται απλά μια καλαισθησία , είναι καλαίσθητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.01
    Εσυ που εισαι πληροφορημενος για πες,που βασιζεται;;;Σειρά ειναι,δεν προκειται για ντοκυμαντερ,σιγουρα ομως δεν προκειται για παραμυθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δίκιο έχει ο ανώνυμος πιο πάνω...και τα δυο σήριαλ μυθοπλασία είναι. Απλά το ένα θα έχει για background ιστορικά γεγονότα της εποχής.

    Όπως και να'χει ειναι τα δυο σήριαλ με μακράν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την φετινή σεζόν και είναι κρίμα να τα βάλουν το ένα πάνω στο άλλο στην πρεμιέρα τους με το ''Κόκκινο ποτάμι'' να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να παραγκωνιστεί σε τηλεθέαση μιας και θα παίζει σε μικρότερο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέγα λάθος του ΟΠΕΝ να κάψει την καλύτερη σειρά που έχει γίνει πότε στα χρονικά της ιδιωτικής τηλεόρασης.
    μετά η νωρίς είναι καλύτερα από τις μέλισσες να μπει γιατί αλλιώς μας αναγκάζουν στο WEB TV να πάμε η να την γράψουμε και να την δούμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Oι ξερολες χαλαρωστε λιγο...
    Πολυ εξυπνη κινηση αλλα και λυση αναγκης για το Open!
    Κυριακη βραδυ γιατι παντα πρεπει να υπαρχει σοου??
    Εγω πιστευω οτι το Κοκκινο Ποταμι θα παει παρα πολυ καλα τις κυριακες και θα εχει το κοινο του,σιγουρος δε μπορει να ειναι κανεις αλλα εχει ενδιαφερον σειρα στην prime time της Κυριακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι ώρες γιατί έχω cosmote tv και με το replay μπορώ να τα δω όλα εύκολα και γρήγορα ότι θέλω ανεξάρτητα από την ώρα μετάδοσης και παρακάπτοντας και τις διαφημίσεις.
    Καλά κάνουν και βάζουν το ποτάμι Κυριακές γιατί οι περισσότερες σειρές θα είναι τις καθημερινές. Δεν συμφέρει το οπεν να είναι έχει σειρά απέναντι από πολλές σειρές στα άλλα κανάλια και κακά τα ψέματα δεν έχει επιλογές.
    Λογικά οι μέλισσες θα είναι καθημερινές αλλά θα είναι λάθος του Ant1 να την έχει απέναντι με μια άλλη ιστορική σειρά γιατί θα χάσουν μονάδες οι μέλισσες.
    Πιο πολύ για ξεροκεφαλιά του Αντ1 το βλέπω γιατί αυτός΄έχει τη πολυτέλεια να βάλει τις μέλισσες σε όποιο slot θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταματήστε κοκορια και οι δύο σειρές είναι υπέροχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6:16 μ.μ. δικός μου είσαι εσύ!!!!
    Όπως το κάναμε με cosmote tv την προηγούμενη σαιζόν θα το κάνουμε και πάλι...
    Τόσα που θα έχει φέτος μέχρι τις 5 το πρωί ένα σορό προγράμματα θα βλέπουμε...
    Ότι θέλουν ας κάνουν και ας χτυπήσουν και τα κεφάλια τους στον τοίχο όταν δεν θα έχουν νούμερα...Λύσεις υπάρχουν!!!
    Μάγκες θα δείξει τι θα γίνει και που να ξεκινήσουν τι έχουμε να διαβάζουμε από σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το κόκκινο ποτάμι είναι ΙΣΤΟΡΙΑ που επειδή είναι σειρά και όχι ντοκιμαντέρ θα έχει και "σάλτσες" μαζί με τα πραγματικά γεγονότα (δεν γίνεται αλλιώς), σκηνοθετικά σίγουρα θα είναι άψογο αφού το έχει αναλάβει ο τεράστιος Μανουσάκης, το θέμα είναι οι ερμηνείες που βέβαια πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλές. Από τις μη "κωμικές" σειρές, μόνο αυτή περιμένω πως και πως. Θα είναι ντροπή αν αυτή η σειρά δεν είναι νο1 σε τηλεθέαση.

    Οι άγριες μέλισσες έχουν πλασαριστεί πολύ καλά από τον ΑΝΤ1 (λογικό αφού έπεσε πολύ χρήμα). Το γενικό στόρι είναι κλασικό δραματική σειράς με κρυφούς/παράνομους έρωτες, έχθρες/αντιπαλότητες, ίντριγκες, μίση, πάθη, ενοχές και μυστικά με την διαφορά ότι είναι σε σκηνικό της δεκαετίας του '50 και όχι του 2019. Λογικό να περιμένει πολύς κόσμος να το δει αφού τα τελευταία 5-6 χρόνια αυτού του τύπου σειρές κάνουν μεγάλες επιτυχίες (Μπρούσκο, Τατουάζ, γυναίκα χωρίς όνομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !