Από την Τόλμη και γοητεία στις 8 λέξεις!

3



Πρωταγωνίστρια του «Τόλμη και γοητεία» μπαίνει στις «8 λέξεις» του Γεωργίου Η συμφωνία έκλεισε και η Κάθριν Κέλι Λανγκ σε λίγες ημέρες έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει γυρίσματα Είναι η μακροβιότερη και η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια στην «Τόλμη και γοητεία», συμμετέχοντας από το πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Μάρτιο του 1987 μέχρι και σήμερα. Έχει γίνει αμέτρητες φορές εξώφυλλο στα ελληνικά περιοδικά στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στα '90s. Ο λόγος για την Κάθριν Κέλι Λανγκ (Katherine Kelly Lang), την «Μπρουκ» της «Τόλμης», η οποία μπαίνει με ρόλο - έκπληξη στις «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, εδώ και δύο μήνες η ηθοποιός είχε επαφές με τον δημοφιλή πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη για τη συμμετοχή της στη σειρά. Η συμφωνία έκλεισε και σε λίγο καιρό η Λανγκ έρχεται για γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. «Γεια σου Ελλάδα, γεια σου Κέρκυρα», είπε στα ελληνικά η ηθοποιός σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, η σταρ θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο, ενώ η συμμετοχή της στις «8 λέξεις» θα διαρκέσει για αρκετά επεισόδια.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γρήγορα αντανακλαστικά από την ομάδα του Γεωργίου αν και σίγουρα θα αργήσουμε να την δούμε στα επεισόδια... Πάντως εδώ μιλάμε για παγκόσμια αποκλειστικότητα και αξίζει συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αν αρέσει σε κάποιον η σειρά ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με αυτή νομίζει ότι θα κάνει νούμερα στο νεανικό κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόλμη και γοητεία, ατίθασα νιάτα, τουλάχιστον δεν το κρύβουν πια ότι είναι σαπουνόπερα. Σε κανονικές χώρες αυτή η σαπουνόπερα δεν θα έπαιζε βράδυ όμως. Η prime time αξίζει καλύτερες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !