Όσα θα μας απασχολήσουν στην 7η σεζόν!Ηλίας&Καίτη

Ο ερχομός του παιδιού του από την κυρά-Καίτη,αλλά και τα νέα που μαθαίνει από τον μεγάλο του γιο,οτι δηλαδή θα γίνει δεύτερη φορά παππούς αναστατώνουν τον Ηλία.

Το ζευγάρι στην αρχή θα μένει χωριστά,ωστόσο σύντομα οι δυο τους θα κάνουν το μεγάλο βήμα,ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ακόμα και σε γάμο!

Βούλα&Μηνάς

Η βασική αλλαγή στη ιστορία τους φέτος θα είναι η προσωρινή μετακομισή τους στην Αθήνα προκειμένου να σώσου τον γάμο της κόρης τους(απόφαση που πήραν στο τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν).

Αραγέ θα τα καταφέρουν ή θα γυρίσουν πάλι στην Κρήτη;

Μπάμπης&Ξένια

Η βασική διαφορά όσων αφορά τους...καρντάσηδες της σειράς θα είναι οτι φέτος η γιαγιά Σοφία(Ελισάβετ Κωνσταντινίδου)θα είναι παντρεμένη.

Άγγελος&Βέλη

Εδώ οι αλλαγές θα είναι πολύ σημαντικές,η σχέση του συγκεκριμένου ζευγαριού θα βρεθεί σε ένα πολύ κρίσημο σημείο αφού,η κοπέλα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα φύγει για σπουδές εκτός Αθηνών ενώ,ο Άγγελος θα κληθεί να πάει στρατό.

Τι θα αποφασίσουν οι δυο νέοι;Θα αντέξει η σχέση τους την απόσταση;

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Πηγή: TV Έθνος


Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πωωωω φτάνει κουραστήκαμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτή η χαζομάρα συνεχίζεται; όντως τώρα; τραγικό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά είναι. Μπροστά σε φριτεζες και ψάρια είναι όαση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το πρόγραμμα μόνο πατώνει πώς πάει και άλλη σεζόν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
20% κάνει με βαρύ ανταγωνισμό. Πού το είδες ότι πατωνει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα την σχολιασω σαν σειρα γιατι πλεον μου περναει και αδιαφορη,ομως υπαρχει κοινο που μετα απο 7 χρονια θα την δει.Θα σχολιασω λοιπον τους δυο τελευταιους κυκλους και θα πω οτι ο φετινος απο αυτα που διαβασα φανταζει πιο ενδιαφερον