Σκληρή απάντηση Παπανώτα σε Σπαλιάρα: «Ένας άνθρωπος που στα 50+ δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Μεγαλύτερες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τους Δημήτρη Παπανώτα και Γιώργο Λιάγκα. Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στους δημοσιογράφους, πήραν σύντομα απάντηση. Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, μιλά με σκληρά λόγια για το μοντέλο, παρουσιαστή και ηθοποιό:

«Από που να το πιάσω το ποίημα που έγραψε και απήγγειλε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ Βενιζέλος?… Προερχόμενος αν δεν απατώμαι από το Ελ Πάσο… «Έμαθε » τι είπαμε… «Του είπαν»… Οι 5000 κατακτήσεις φαντάζομαι και κάτι παρατρεχάμενοι…μάνατζερς με iq ραδικιού… Αυτά δηλαδή που περιέγραψα στην τελευταία μου συνέντευξη στο you. Αποδίδοντας μάλιστα τους πρέποντες χαρακτηρισμούς σε αυτά τα φαινόμενα… Δεν έχει χρόνο ο Γιάννης να δει τι είπαμε. Σπεύδει να απαντήσει σε κάτι που ο ίδιος ομολογεί ότι δεν είδε. Φαντάζομαι πέρασε ώρες στο αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό γράφοντας και ξαναγράφοντας και αποστηθίζοντας μια σύντομη «έξυπνη απάντηση «… Μου προκαλεί ειλικρινά γέλιο να με ειρωνεύεται ένας άνθρωπος που στα 50 πλας δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει… Που οι δηλώσεις του είναι σαφώς επηρεασμένες από τα χτυπήματα στο κεφάλι στο Μεξικό… Χτυπούσε, λέει ο ίδιος σε σκάλες, φωτιστικά… Μάλλον παρακουνήθηκε ο εγκέφαλος… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξέχασε πως ΚΑΙ ο » κορυφαίος δημοσιογράφος » όπως με χαρακτηρίζει και τον ευχαριστώ για την υπερβολική κολακεία, ξεκίνησε επίσης από τις ειδήσεις, μαζί μάλιστα με τον Γιώργο Λιάγκα . Στο ίδιο δελτίο. Στον ίδιο σταθμό. Ξέχασε επίσης, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα πολύφωτα προφανώς, ότι η καριέρα του ξεκίνησε και στηρίχτηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στις αναφορές τέτοιων κατάπτυστων δημοσιογράφων σε τέτοιες κατάπτυστες εκπομπές. Και τα μεροκαματάκια που βγάζει ως περιφερόμενος μαϊντανός δε θα υπήρχαν αν κάποιοι τέτοιοι «επιπέδου δημοσιογράφοι που πληρώνονται και ζουν κράζοντας άλλους ανθρώπους » δεν ασχολούνταν λίγο μαζί του… Πόσο πραγματικά θλιβερό το μεγαλύτερο σου επίτευγμα να είναι οι 5000 και πλέον κατακτήσεις!!! Και πόσο λυπηρό να μην έχει κανείς ωριμάσει στα 50 και… Ε, δε θα ωριμάσει ποτέ… Πόσο πραγματικά κρίμα που δεν έχω γάτα να τη βάλω να κλάψει…Ούτε καραμπογιά να τα βάψω όλα μαύρα με τη συμφορά που με βρήκε! Να μου μιλήσει για…επίπεδο ο Γιάννης!!!! Ε, το είδαμε κι αυτό!!!»

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ποιος είσαι εσύ που θα υποχρεώσεις κάποιον να διαλέξει επάγγελμα; Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Λογαριασμό θα σου δώσει ; Δηλαδή εσύ που σε αυτή την ηλικία αποφάσισες ότι όλη σου την ζωή θα είσαι πανελιστας περνάς καλύτερα από το Σπαλιαρα; Έλα να κοιτάει ο καθένας την ζωή του και να αφήνει τους άλλους στην ησυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο Παπανώτας δαγκώσει τη γλώσσα του, θα βρει ακαριαίο θάνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ο Παπανωτας που ειναι στην ιδια ηλικια και παραπανω τι δουλεια κανει ακριβως. Πανελιστας που κραζει κατα το δοκουν. Και να κανει τον σταυρο του, που υπαρχει ο καθε Σπαλιαρας για να τρωει ψωμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύριος Παπανώτας ας πούμε κάνει κάτι ανώτερο που είναι στο απυρόβλητο? Αν και ο σπαλ δε μίλησε ωραια αλλά ο Παπανώτας θεωρώ έχει ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμετός ο Παπανώτας. Ντροπή του. Αλλά φταίμε κι εμείς που βλέπουμε τις εκπομπές που εμφανίζονται τέτοιοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν μπλέξει οι χειρότεροι τρας παρουσιαστές; για να κράζουν και να θάβουν τον κόσμο. Ο δε Παπανώτας έχει λόγο να μιλάει; Ο mr πανελίστας μιά ζωή. Όμως δε φταίει κανείς άλλος αλλά εκείνοι που τους παρακολουθούν και τους δίνουν νούμερα. Ας τους δώσουν απλόχερα μονοψήφια να δείς πως μαζεύονται.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον γιατι δεν κανουν νουμερα μεχρι 17 κανει ο Παπανωτας εχουν σκυλιασει και κραζουν τον κοσμο μπας και κανουν τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !