Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει ο Περρής! Συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...


Πρεμιέρα θα κάνει την καινούργια σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας πάλι το «The 2Night Show» του.

Εκτός όμως από τα παιχνίδια που θα παίζει με τους καλεσμένους του ετοιμάζει και μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές. Και λέω ευχάριστη γιατί αυτός που… κρύβεται από πίσω και θα την υλοποιεί σε κάθε επεισόδιο έχει… πετυχημένη προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο είδος.

Συγκεκριμένα στο late night show του αυτή τη σεζόν ο Άρνι θα προβάλει διάφορα χιουμοριστικά βίντεο με αποσπάσματα από την τηλεόραση. Θα μου πείτε «ναι, καλά, πολλοί το προσπάθησαν αλλά ελάχιστοι κατάφεραν να γελάσει το χειλάκι των δόλιων ταλαίπωρων τηλεθεατών»! Ε, για αυτό σας λέω ότι ο συγκεκριμένος έχει «πετυχημένη προϋπηρεσία» αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα βίντεο θα τα ετοιμάζει ο Βαγγέλης Περρής που ε… ξέρει τι πρέπει να κάνει για να γελάνε οι τηλεθεατές, αφού είναι από τους… πρωτεργάτες αυτών των βίντεο, μέσα από το «Όλα» που έκανε με τον Θέμο Αναστασιάδη!

Σίγουρα,λοιπόν, ο Περρής με τα βιντεάκια του θα ενισχύσει την εκπομπή και θα περάσουν καλά οι τηλεθεατές. Βέβαια ο Αρναούτογλου προσπαθεί να τον πείσει να έχει πιο… φανερό ρόλο στην εκπομπή, δηλαδή και μπροστά από τις κάμερες αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει…! Βέβαια… ποτέ δεν ξέρεις…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης maria13 είπε…
Μακάρι να ευδοκιμήσει αυτή η συνεργασία. Μου λείπει ο Περρής από την τηλεόραση. Τον θεωρώ από τους πιο ευφυείς ανθρώπους, αν και πολλές φορές είναι λίγο εμμονικός.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ωραίο θα είναι ο Περρής κάνει ωραία βιντεάκια.