Δύο δυνατές πρεμιέρες στον ΑΝΤ1! Έρχονται ''Φριτέζα'' - ''Μην Ψαρώνεις'' με απρόσμενη συνέχεια

1

«ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ» ΚΑΙ «ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ» ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Είμαστε Ένα» και στο γέλιο. Οι κωμικές σειρές, «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις», επιστρέφουν και προτείνουν τη δική τους συνταγή. Βασικά υλικά: το χιούμορ, οι απρόβλεπτες καταστάσεις, και οι ξεχωριστοί μας ήρωες.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 μία διαφορετική εποχή ξεκινάει για τη Λαγουδέρα και τους ήρωες του Φτασμένου. Στον Β’ κύκλο της κωμικής σειράς ,«Πέτα τη Φριτέζα», ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) και ο Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές χώρες αλλά ζουν την απόλυτη καταστροφή. Με μοναδική διαφορά ότι ο ένας από τους δύο δεν το γνωρίζει. Το μυστικό που τους δένει έχει πλέον αποκαλυφθεί, αλλά η στιγμή της συμφιλίωσης πατέρα και γιου δεν έχει έρθει ακόμα. Οι… φουρτούνες αρχίζουν όταν το πρώτο γεμιστό καλαμάρι βγει από την κουζίνα! Ρώσοι, διαμάντια και πολλές θύελλες έρχονται στο Φτασμένο σερβιρισμένες α λα Ανδρέας Μπασκιάς και Κίμωνας Ορλώφ με μοναδική συνταγή την πιο νόστιμη από όλες, εκείνη της αγάπης.


Επειδή όμως όσοι έχουν χιούμορ δεν ψαρώνουν, από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:45, η αγαπημένη μας κωμική σειρά ,«Μην Ψαρώνεις», επιστρέφει δυναμικά με τον Β’ κύκλο της και τους πρωταγωνιστές της σε απρόσμενες περιπέτειες. O Μανώλης (Θοδωρής Αθερίδης) και η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) θα μπορούσαν να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους. Η Σάντυ ανακαλύπτει ότι η Αγορά στο Κερατσίνι, της ανήκει. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί ότι η κοινή επιχείρηση που είχαν με τη Σάντυ, είναι η μόνη του ελπίδα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Ακόμη, όμως, νομίζουν πως όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν. Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική και η κόντρα θα φουντώσει ξανά. Πόσο θα αντέξουν να πολεμούν τον έρωτα;



#EimasteEna Μείνετε συντονισμένοι!
«Πέτα τη Φριτέζα». Πρεμιέρα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:45 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1.

« Μην Ψαρώνεις». Πρεμιέρα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:45 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον ΑΝΤ1. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !