Όλο το ρεπορτάζ για την παρουσίαση του «The Voice of Greece»! Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα...

Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί στο «Voice» τον Γιώργο Καπουτζίδη ,ο οποίος αποχωρεί από την παρουσίαση του talent show λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων αναζητούν από κοινού ΣΚΑΪ και Acun Medya.

Χρόνος βέβαια υπάρχει καθώς το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Προβάδισμα πάντως φέρεται να έχει ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος συνεχίζει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ με την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Boom». Ο παρουσιαστής διατηρεί άριστη σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι με τον οποίο πέρασε και φέτος μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο. Άλλωστε το νέο πρόσωπο θα επιλεγεί από κοινού από την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ.

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να αναλάβει το φορμάτ ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς ήδη θα έχει τρίωρη καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του σταθμού.

Τέλος δύο ονόματα που ακούστηκαν και έχουν μικρότερες πιθανότητες είναι αυτά του Σάκη Ρουβά ο οποίος έχει διατελέσει παρουσιαστής τάλεντ σόου (Χ Factor) όμως θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να αποχωρήσει από την επιτροπή αλλά και του Θέμη Γεωργαντά που επίσης διαθέτει προϋπηρεσία στα μουσικά τάλεντ σόου.

Το πρώτο όνομα απορρίφθηκε, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν να χαλάσει η χημεία της κριτικής επιτροπής και το δεύτερο δεν είναι πολύ ισχυρό σενάριο.

Τέλος, καμία περίπτωση δεν υπάρχει να δούμε στην παρουσίαση του σόου τον Γιώργο Λιανό.

Tv Εθνος-Αλέξης Μίχας.

Y.Γ Ας προσθέσουμε στη λίστα το όνομα του Νίκου Μουτσινά, που βέβαια έχει πολύ λιγότερες από τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Νομίζω ότι το voice τη μεγαλύτερη επιτυχία του την έκανε με το Λιάγκα. Του πάει το σόου συν ότι και στο rising ήταν καλός. Ο τανιμανιδης δε μπορεί με το ζωντανό συν ότι θα μας φορτώσει και τη μπόμπα 😂 Πιο δήθεν πεθαίνεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, άμα είναι ο Τανιμανίδης 100% θα δούμε και τη σύζυγο. Αρχικά στο πλατό και μετά θα βρει αυτός τρόπο να τη βάλει πιο ενεργά στο σόου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν παντως την επιλογη την κανει μονος ο acun πιστευω θα μπει ο λιανος.