Φίλιππος Βρυώνης: Επιθυμεί να διεκδικήσει πανελλαδική άδεια...

Δεν εγκαταλείπει τη σκέψη απόκτησης πανελλαδικής άδειας ο Φίλιππος Βρυώνης, σύμφωνα μετο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν εγκαταλείπει την ιδέα διεκδίκησης της άδειας.

Βέβαια, εξακολουθεί να έχει κανάλι με την ίδια επωνυμία αλλά τοπικής εμβέλειας, ωστόσο δεν φαίνεται να του αρκεί. Έτσι, είναι σίγουρα ένας από τους διεκδικητές της 7ης και τελευταίας ορφανής άδειας


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τοτε γιατι δινει το δυνατο του χαρτι,την Αννιτα Πανια,στο Open?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για να πουλάει τα προϊόντα του πανελλαδικά γι'αυτό την θέλει την 7η άδεια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν είχε τα λεφτά να πάρει άδεια θα την είχε πάρει ήδη. Δεν είναι κάτι το δύσκολο. Κάνεις την αίτηση, μετά από 2 μήνες πληρώνεις τη δόση, βλέπε Μαρινάκης. Βέβαια πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις τα λεφτά σε βάθος δεκαετίας να πληρώσεις τις δόσεις. Δεν έχει τα λεφτά και θα φάει άκυρο και πάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα λεφτά μια χαρά τα είχε. Εξάλλου δεν τα πληρώνεις όλα μπροστά, 3.5 εκ.το χρόνο είναι οι δόσεις. Το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρα ότι δεν προέκυπτε η προέλευση τους. Ο συγκεκριμένος αφενός λόγω εκκρεμμοτήτων με την δικαιοσύνη αφετέρου επειδή απαγορεύεται ως πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού να είσαι ιδιοκτήτης διαφημιστικών εταιρειών και τηλεοπτικών σταθμών παράλληλα, βάζει άσχετα πρόσωπα (συνήθως αλλοδαπούς υπαλλήλους του) ως μετόχους των εταιρειών του, πλην όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η προέλευση των αρχικών μετοχικών κεφαλαίων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ, πραγματικά ας αποσυρθεί ο παππούς από την τηλεόραση . Όχι άλλο τηλεμάρκετινγκ