Ετοιμάζουν το Top chef...


Το αντίπαλον δέος του «Master Chef», το «Τοp Chef» της εταιρίας Magical Elves Productions που είναι η παραγωγός εταιρία διεθνώς και του «Project Runway» σκέφτονται να εντάξουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν στον Alpha.

 To «Bake off Greece» δεν πέτυχε αλλά δεν απέτυχε κιόλας.

 Οι αστοχίες στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εντοπίστηκαν τελικά στην αδύναμη παρουσίαστρια (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) και φυσικά στους ζαχαροπλάστες κριτές εκτός του Άκη Πετρετζίκη.

 Στον Alpha λοιπόν σκέφτονται μια ακόμη προσπάθεια για μαγειρικό ριάλιτι όλα όμως θα εξαρτηθούν από το πως θα πάνε τα νούμερα της καινούριας μυθοπλασίας.

 Το «Top Chef» εφόσον έρθει στη χώρα μας δεν θα είναι για πρώτη φορά.

 Είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1 το 2011 όμως τότε δεν είχε πάει καθόλου καλά.

 Στον Alpha πάντως είναι διχασμένοι αν πρέπει να προχωρήσουν ή όχι. Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως το όποιο καινούργιο μαγειρικό ριάλιτι δεν μπορεί να κοντραριστεί με το «Master Chef», άλλοι θεωρούν πως ο νέος κύκλος του μαγειρικού ριάλιτι του STAR δεν έχει τίποτα το καινούργιο να δώσει και ένα καινούργιο πρότζεκτ μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Πηγή: Nassos blog 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Εδώ γελάμε. Δεν πήγε καλά την πρώτη φορά θα πάει τώρα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το δεν πήγε καλά είναι 18-19%. Ναι για τα δεδομένα του πολύ ακριβού τότε project και σε σχέση με το Masterchef που είχε σαρώσει με Μανωλίδου δεν πήγε καλά. Σαν project είναι σαφώς ανώτερο αισθητικά από το Masterchef και γι αυτό έχει πάρει άπειρα βραβεία. Απλά ο Άκης δεν έχει θέση εκεί. Η επιτροπή πρέπει να έχει κύρος και αυστηρότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπούρδες. Αφού ο Άλφα και το Σταρ είναι ίδιος όμιλος, γιατί ο Άλφα να πάει να ανταγωνιστεί το Μάστερ Σεφ για να αποτύχει κιόλας;