8 λέξεις: Αναλυτικά όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς!Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί και καθεμία από αυτές θέτει τα θεμέλια μιας ιστορίας που ανατρέπει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ομώνυμη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

 Οι «8 λέξεις» που αναμένεται να κρύβουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ είναι ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη σε σενάριο Βάνας Δημη­τρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου - Κώστα Αναγνωστόπουλου.

 Σε αυ­τή τη σειρά, το αύριο των χαρακτήρων προδιαγράφεται με αβεβαιότητα, τρόμο, ερωτική έξαψη, πάθος αλλά και όνειρα που δείχνουν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι ήρωες βλέπουν τη ζωή τους να κινείται σαν μαριονέτα από μοιραία γεγονότα και συ­γκυρίες τη στιγμή που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους. Τώρα θα σας αποκαλύψουμε για άλλα τέσσερα πρόσωπα που και κουβαλούν τα δικά τους μυστικά...

 Ναυσικά Καλλέργη (Πέμη Ζούνη)

 Η Ναυσικά είναι η μητέρα του Οδυσσέα και του Μιχαήλ, ενώ είναι από αριστοκρατική οικογένεια της Κέρκυρας και ιδιαίτερα δυναμική ως χαρακτήρας. Η συγκεκριμένη γυναίκα κρύβει πολλά μυστικά, ενώ η μυστηριώδης εξαφάνιση του συζύγου της Μάρκου, πριν από πολλά χρόνια, τη στιγμάτισε. Αυτό το γεγονός, μάλιστα, τη βασανίζει μέχρι και σήμερα. Ακόμα, φαίνεται ότι η Ναυσικά έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Μιχαήλ, ο οποίος έχει πάρει στοιχεία του χαρακτήρα της. 

Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης)

 Ο Άκης είναι ο πατέρας της Ηλιάνας. Αυτοδημιούργη­τος, σκληρός και «λαϊκός» τύπος. Χήρος εδώ και πολ­λά χρόνια, αγαπάει πολύ τα παιδιά του, ενώ δεν κρύβει την υπερηφάνεια που έχει για τον γα­μπρό του στον οποίο συμπαραστέκεται σε κάθε δύ­σκολη στιγμή. Επιπλέον, ο 'Ακης είναι κρυφός λάτρης των γυναικών και ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

 Σίμος Καρατζάς (Απόστολος Γκλέτσος)

 Ο Σίμος είναι ένας πωρωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει τις δικές του αδυναμίες και πάθη. Αν και λατρεύει τη γυναίκα του και την κόρη του, ο ίδιος έχει μεγάλο πάθος για τον τζόγο και αυτό τον οδηγεί συνεχώς σε συγκρούσεις με την πρώτη. Ειδικά όταν κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης τους. Επιπλέον, ο Σίμος φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρα του τον Μιχαήλ, τον αρχηγό μικρού κόμματος, και γι’ αυτό ψάχνει να βρει στοιχεία που τον εμπλέκουν σε πολιτικά σκάνδαλα.

 Εύη Δημοπούλου (Θάλεια Ματίκα)

 Η Εύα, σύζυγος του Σίμου, εργάζεται προσωρινά ως καθηγήτρια αγγλικών και δεν κάθεται ούτε μια στιγμή, προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες. Η Εύα έχει δυναμικό χαρακτήρα αλ­λά είναι και ρεαλίστρια, με το «πρέπει» να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Όταν μαθαίνει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μικρής της κόρης, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πεισμώνει…

 Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια