ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Δείτε το πρώτο teaser για τη νέα μεγάλη παραγωγή!

18
Η νέα μεγάλη παραγωγή έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο και είναι η εξής:

Τρεις γυναίκες,τρεις αδελφές που τη δεκαετία του '50,μένουν ορφανές, μόνες τους σε αυτόν τον κόσμο,χωρίς να της προειδοποιήσει κανείς και χωρίς να έχουν προετοιμαστεί καθόλου για αυτό, μένουν ολομόναχες και αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να κρατηθούν η μια από την άλλη,να ενωθούν σαν μια γροθιά .

Η Ελένη ,που είναι η μεγαλύτερη, κάνει τα πάντα για να φροντίσει τις άλλες δυο μικρότερες, ωστόσο ,το γεγονός ότι είναι ανύπαντρες γυναίκες σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και σε μια εποχή που το απαγορεύει, δεν τις βοηθά σε αυτό...

Όταν ο γιος του μεγαλύτερου γαιοκτήμονα της περιοχής Δούκα Σεβαστού(Λεωνίδας Κακούρης)τους χτυπά την πόρτα και ζητά το χέρι της Ελένης,εκείνη διχάζεται ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά.Η λογική της ,της λέει πως ,αυτός ο γάμος είναι η μόνη λύση για να ζήσουν αυτή και η αδελφές της, όχι μόνο με αξιοπρέπεια αλλά και με άνεση ενώ η καρδιά της επιμένει να αρνηθεί την πρόταση,γιατί ο μοναδικός άνδρας που ερωτεύτηκε ποτέ στη ζωή της είναι ο Λάμπρος(Δημήτρης Γκοτσοπουλος).

Φυσικά, η Ελένη ,όσο και αν πονάει ,επιλέγει να ακολουθήσει τη φωνή της λογικής και παρόλο που είναι σίγουρη ότι ο γιος του Σεβαστού την αγαπά και πως το μόνο που θέλει στην πραγματικότητα είναι να εκμεταλλευτεί την περιουσία και τα κτήματα των τριών αδελφών,δέχεται να τον παντρευτεί αλλά με λευκό γάμο.

Ενώ στο χωριό επιστρέφει και ο Λάμπρος, μόνο που τώρα πια είναι παντρεμένος και δείχνει να έχει ξεχάσει ολοκληρωτικά την Ελένη.Μετά κι από αυτό η Ελένη έχει και έναν λόγο παραπάνω να παντρευτεί τον Σέργιο.Ο  γάμος τους γίνεται με κάθε επισημότητα,παρά της αντιρρήσεις της Μυρσίνης Σεβαστού(Κατερίνα Διδασκάλου), η οποία δεν αποδέχεται με τίποτα την Ελένη.Ο Σέργιος παρόλο που είχαν συμφωνήσει εξ αρχής ότι ο γάμος τους θα είναι λευκός,φαίνεται να μην τηρεί τον λόγο του και όταν η Ελένη αρνείται πεισματικά να τον αφήσει να την αγγίξει,εκείνος αγριεύει και επιχειρεί να βιάσει μια από τις αδελφές της.Τότε τα τρία κορίτσια πέφτουν πάνω του με ορμή,σαν άγριες μέλισσες και τον κατασπαράζουν!

Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μιας ιστορίας,στην δική μας περίπτωση ,όμως, είναι μόνο η αρχή...

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε προϊδεάζει πολύ θετικά και είναι σαν να κλείνει το μάτι στον τηλεθεατή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έβγαλαν πριν τον δεκαπενταύγουστο teaser; θέλουν το νέο πρόγραμμα να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη;; για τη γυναίκα χωρίς όνομα το καταλαβαίνω αλλά πίστευα ότι οι νέες σειρές θα πάνε Οκτώβρη. όχι ότι με χαλά να ξεκινήσει η διαφήμιση νωρίς και να βγει στον αέρα το πρόγραμμα νωρίς το φθινόπωρο. καλύτερα για τους τηλεθεατές και τον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο τρέιλερ αν και θα ήθελα να δείχνει περισσότερα. Οι άγριες μέλισσες και το κόκκινο ποτάμι στο Οπεν είναι τα δυο σήριαλ που περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν. Ιστορίες με ενδιαφέρον και φαίνονται καλογυρισμένες. Για να δούμε! Μακάρι να πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως καταλαβες οτι ειναι καλογυρισμενες οι αγριες μελισσες αφου δεν ειδαμε σκηνη; Οι αγριες μελισσες οι συντελεστες της δεν ειχαν ακομα ετοιμασει ολα οσα χρειάζονται για να ξεκινησουν γυρισματα και υπηρχε η πιθανότητα να ξεκινησουν απο το β μισο. Το θελαν ομως για τωρα και θα βιάστηκαν. Μαλλον για ξεπετα θα μου κανει αφου δεν της εδωσαν τον χρόνο που επρεπε. Μακαρι να κανω λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τρέιλερ είναι καλογυρισμένο. Ωραία φωτογραφία, ωραία πρόσωπα, το κόνσεπτ. Δεν ξέρω πως θα είναι η σειρά. Το τρέιλερ όμως με προϊδεάζει ευχάριστα. Θέλω να πιστεύω πως έτσι θα είναι και η σειρά. Αν προσέχουν τόσο πολύ το τρέιλερ, μάλλον θα προσέχουν και την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:19 μ.μ

    Εσύ την ξεπέτα σε ένα teaser που την είδες; Μάλλον μας δουλεύεις λίγο.
    Έξυπνο teaser με πολύ όμορφη εικόνα. Ειδικά στον αέρα του ΑΝΤ1 hd δείχνει ξεκάθαρα ότι θα έχει κινηματογραφικό χαρακτήρα.

    Μπράβο στον ΑΝΤ1, θα θυμηθούμε εποχές "ΝΗΣΙΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είπα ότι το τρειλερ η η σειρα είναι ξεπετα. Είπα οτι μάλλον θα είναι αφού δεν της εδωσαν τον χρόνο που επρεπε. Ξαναλεω μακαρι να βγω λάθος και να ειναι κατι πραγματικα καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο εγω πιστευω οτι θα παει απατο; να το θυμηθείτε δεν θα παει καλα φετος ο ανταγωνισμός θα ειναι ισως ο σκληρότερες απο την εποχη της τηλεόρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο που το λες χωρίς να έχεις δει τίποτα πέρα από ένα teaser δείχνει πολύ καλά τους σκοπούς του μηνύματός σου.
    Είναι η σειρά που περιμένουν όλοι γιατί θα έχει ποιότητα, καλή εικόνα , σκηνικά, φορέματα. Θα θυμηθούμε καλή τηλεόραση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εσυ που ξερεις τι θα εχει αφου δεν εχεθ βγει τιποτα ακομα; δηλαδη κραζεις τον αλλον και λες και εσυ τα ιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα κάνει μπαμ ότι τα σχόλια που γράφεις είναι για αντιπάλους σκοπούς. Όλοι γι'αυτη τη σειρά μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι θα πει γραφεις για αντίπαλους σκοπους? εχω το σταρ και δεν το ξερω?? νομιζω πολυ πατριωτικά το παιρνουν κάποιοι κουβεντα κανουμε και εγραψα οτι πιστευω οτι δεν θα παει καλα αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ που μιλάς για "αντίπαλους σκοπούς", μήπως είσαι του αντ1 και γι' αυτό βλέπεις αντιπάλους; Γιατί θίχτηκες τόσο πολύ; Πολύ καναλικά το πήρες. Είμαι κι εγώ από αυτούς που αναμένουν τις άγριες μέλισσες, αλλά δεν τις αναμένουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι μια ποιοτική σειρά. Χρόνια λέμε να κάνουν καλές σειρές και μπαίνει ο άλλος και σχολιάζει για ανταγωνισμό και ότι θα πατώσει χωρίς να δεί ούτε τρέιλερ; Τον χάλασε που έριξαν teaser από τώρα; Φοβάται κάτι από αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα πως ξερεις οτι ειναι ποιοτική σειρα αφου ακομα δεν υπαρχει τρειλερ; επισης πες μια σειρα εποχης που έσκισε εκτος απο το νησι; αντίθετα η ιστορια εχει πολλες αποτυχιες, οσο για τον ανταγωνισμό εχει δικιο ολα τα καναλια μπαινουν με δυνατο ορογραμμα ερωτας μετα, gntm, 8 λεξεθς, κοκκινο ποταμι, αγριες μελισσες, αρα δυσκολα καποιο προγραμμα να κανει πανω απο 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην σειρά έχουν δαπανηθεί ήδη πολλά λεφτά και , ψάξε λίγο. Κρίμα που μιλάς έτσι για μια σειρά που δεν έχεις ιδέα και που αν έπαιζε αλλού θα την θαυμαζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !