Δείτε το πρώτο teaser της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα»

9
Στον αέρα του ΑΝΤ1 είναι το πρώτο teaser της πετυχημένης, καθημερινής σειράς του, "Γυναίκα χωρίς όνομα".


Έντονες συγκινήσεις, ανατροπές και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αναμένεται να δοθούν στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η σειρά. Την είδα την πρώτη εβδομάδα, δεν άντεξα παραπάνω. Ούτε τα τρέιλερ όλη την χρονιά ούτε αυτό με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Μία σάχλα. Προσωπική μου γνώμη είναι βέβαια. Η γυναίκα χωρίς όνομα, η επιστροφή, το τατουάζ είναι κακές αντιγραφές τούρκικων σήριαλ. Οι πολυαναμενόμες άγριες μέλισσες θυμίζουν (από το τρέιλερ που είδαμε) παλιά καλή ελληνική τηλεόραση. Αυτό μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανωνυμε 1044 σιγα θα δαγκωσεις την γλωσσα σου απο το δηλητηριο εσενα ολα τα χαζοτουρκικα σου θυμιζουν και τα θεωρεις και καλυτερα ενω δεν ειναι υποκριτικα ουτε σκηνοθετικα οι δικοι μας ειναι πολυ καλυτεροι σε πολλα για το Γυναικα Χωρις Ονομα ειναι αριστουργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λολ ένα τρέιλερ που δεν δείχνει τίποτα του θύμισε καλή ελληνική τηλεόραση και λέει το σενάριο της γυναίκας χωρίς όνομα τουρκικό ενώ είναι κορεάτικο αλλά η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου το χει κάνει απ' τα μισά της σεζόν καθαρόαιμο ελληνικό σενάριο κι δεν ακολουθεί πλέον την ξένη ιστορία...οπότε αυτα που λες απλά τα λες για να πετάξεις κακια... γούστα είναι αυτά λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αριστούργημα" η γυναίκα χωρίς όνομα! Χαχααααααα!!! Το διαβάσαμε κι αυτό. Γελάνε οι συντελεστές των game of thrones, casa de papel, tsernobil, το νησί, η αίθουσα του χρόνου, κα. Και σιγά τα κορεάτικα, δεν έχουν και κανένα σοβαρό επίπεδο. Μάθετε να σέβεστε δην γνώμη των άλλων. Καμία κακία, τους ξέρω κι από χθες για να τους κρατώ κακία; Την γνώμη μου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδω ειμαστε ελλαδα το οτι παλι κανεις το λαθος και συγκρινεις αμερικανιες με τα ελληνικα ειναι δικο σου προβλημα.. να πας στην αμερικη να μεινεις αν σ αρεσουν εκει περισσοτερο οι τηλεορασεις και τα προγραμματα τους..μεχρι στιγμης εχεις κοροιδεψει τη κορεα και την ελλαδα για τα προγραμματα τους.εισαι δηλαδη ενας συγχρονος αμορφωτος βλαχος που δεν θελει να το παραδεχτει και το κρυβεις βγαζοντας την ψωναρα που χεις μεσα σου και σου αρεσουν μονο οτι εχει αρωμα χολιγουντ για να κρυψεις το χαμηλο επιπεδο σου ...ναι οχι δεν εισαι κακος ,για λυπηση εισαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναφέρω μόνο "αμερικανιές" (όπως υποτιμητικά και κοροϊδευτικά χαρακτηρίζεις τις μεγάλες και διεθνώς επιτυχημένες παραγωγές GOT, Tsernobil), αλλά και το ισπανικό casa de Papel και δύο ελληνικές παραγωγές. Που είδες οτι κοροϊδεύω τις ελληνικές σειρές; Μία δήλωσα πως δεν μου αρέσει, "η γυναίκα χωρίς όνομα", την οποία μάλλον θεωρείς αριστούργημα, ανώτερη των παραπάνω. Για να θίχτηκες τόσο πολύ, ή δουλεύεις στη σειρά ή είσαι του καναλιού ή σε βάρεσε η ζέστη στο κεφάλι.
    ΥΓ: απορώ πώς δημοσιεύονται υβριστικά σχόλια σαν αυτό στις 8/8/19 11:15. Απορία και υποψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ γέλιο ο/η 11:15, μιλάει για αμόρφωτους βλάχους και για αμερικανιές η βλαχάρα; Που κάθεται και βλέπει σαπουνόπερες με πράσινους και κόκκινους κόκκους και θέλει να μας πει ότι είναι και υπερπαραγωγές. Όσα δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί δεν έχει πάρει ούτε το lower τα βγάζει αμερικανιές η βλαχάρα. Και 11:15 πριν με πεις για δάχτυλο αντιπάλων, οι μέλισσες φαίνονται φανταστική σειρά και θα σκίσει. Ανυπομονούμε επιτέλους να δούμε κάτι της προκοπής στην ελληνική τηλεόραση σαν τις μέλισσες, έχουμε πήξει στις ελληνικές και τούρκικες σαπουνόπερες και σας έχει καεί ο εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !