Θα αφήσει το STAR η παρουσιάστρια;


Όπως σας έχουμε ξαναπεί μέσα από το tvnea, η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, Κατερίνα Παναγοπούλου, είναι το πρόσωπο που η ΕΡΤ θέλει για το τιμόνι των ειδήσεων.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο Κωνσταντίνος Ζούλας, που αναμένεται να αναλάβει σύντομα τα ηνία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης,  έχει ήδη μιλήσει με την έμπειρη άνκοργουμαν του Star ζητώντας της να αναλάβει τις ειδήσεις αλλά και μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή.


Η γοητευτική δημοσιογράφος -που ως γνωστόν παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star- έχει ακόμα ενάμιση χρόνο συμβόλαιο σε ισχύ με το κανάλι της Κηφισιάς, κάτι που,όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δυσκολεύει την περίπτωση μετακίνησής της.

Πάντως στο STAR δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την Κατερίνα Παναγοπούλου, αφού έχει καταφέρει να σημειώσει άκρως ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και μάλιστα όπως έχει γραφτεί η δημοσιογράφος ήταν επιλογή της Μάρας Ζαχαρέα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεμάτο ανακρίβειες το άρθρο σε σχέση με την "εμπειρία" και την "επιτυχία" του συγκεκριμένου προσώπου. Όσο υπάρχει κομματοκρατία η ΕΡΤ θα παραμένει προπαγανδιστικό εργαλείο.