Οι πρώτες πληροφορίες για τους νέους SINGLES-Ξεκίνησαν οι επαφές με τον παραγωγό...

3

Η τάση των επιστροφών μεγάλων επιτυχιών της μικρής οθόνης με επανασυνδέσεις παρεών,
αναθέρμανση φλογερών δεσμών ,και εκ νέου συγκατοικήσεων ενισχύεται. Μια αινιγματική ανάρτηση του σεναριογράφου ,Γιώργου Φειδά, για τους «Singles» που είχαμε δει μέσα από τη συχνότητα του Mega πυροδότησε φήμες για come back και αυτής της σειράς. «Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το πόσο ωραία είχες περάσει εκεί» ,έγραψε ο γνωστός δημιουργός στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στο Instagram, από μια παλαιότερη αφίσα της επιτυχημένης κωμωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει στο  Εthnos.gr  ο Αλέξης Μίχας, οι φήμες έχουν βάση. Ο σεναριογράφος έχει έρθει σε επαφή με εταιρεία παραγωγής αλλά και πολλούς εκ των βασικών πρωταγωνιστών προκειμένου η παρέα των «Singles» να επανακάμψει τηλεοπτικά. Κάτι το οποίο βέβαια δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Άλλωστε, το ίδιο συνέβη και με το «Καφέ της Χαράς» αλλά και το «Λόγω Τιμής» των οποίων η προετοιμασία για την επιστροφή τους ξεκίνησε δύο χρόνια νωρίτερα. Επαφή έχει γίνει και με τηλεοπτικό σταθμό για έναν νέο κύκλο επεισοδίων των «Singles». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το νωρίτερο χρονικό σημείο που θα μπορούσε να βγει η σειρά στον αέρα είναι η Άνοιξη του 2020.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παιζει το καναλι να ειναι το one; Το λεω γιατι στο ινσταγκραμ, στην αναρτηση που εγινε αναφεροταν πολυ στο 1 και υπηρχε το hashtag #ONE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ένα το έχει και ο ΑΝΤ1 και η ΕΡΤ1. Το ένα ειναι ο αγαπημένος αριθμος του σεναριογραφου και υπάρχει στο λογότυπο τς σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 1 εννοεί ότι ήταν η πρώτη του σειρά και προσπάθεια βρε παιδιά αφού το λέει κιόλας για αφετηρία. Ήταν υπέροχη σειρά αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να επιστρέψει αφού δε μας άφησε με κενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !