Επιστρέφουν οι S1ngles;

7


Αποτέλεσε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, του MEGA. Κράτησε συντροφιά στο κοινό από το 2005 έως το 2008 και σκαρφάλωσε ψηλά στους πίνακες της Nielsen.

 Ηαγαπημένη σειρά «Singles», που έφερε την υπογραφή του Γιώργου Φειδά, επανέρχεται στο προσκήνιο, λόγω μιας μυστηριώδους ανάρτησης του δημιουργού της.

 Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Φειδάς δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σίριαλ και το παρακάτω κείμενο:

«Η επιστροφή στην αφετηρία δεν είναι πάντα άσχημη. Όλα εξαρτώνται από το ποσό ωραία είχες περάσει εκεί…».

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν και δε νομίζω ήταν από τις πιο ωραίες νεανικές σειρές. Είχε τελειώσει πολύ χαρακτηριστικά και δεν ξέρω αν θα είχε τώρα την ίδια αιγλη. Πχ ο Φώτης και η Κατερίνα με παιδί η Ράνια στην Ιταλία με το Λουκά ο Μάκης μόνιμα στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά χθες το πρωι σε αλλο θεμα σας εδω έγραψα αυτό:

    ''ΥΓ...Απορώ τωρα που ειναι μοδα να επιστρεφουν κλασικές σειρες σε Ελλαδα και εξωτερικό πως και δεν εχει πέσει η ιδέα για ''S1ngles 4'' με συνδυασμό του cast ηθοποιών απο ολους τους κυκλους!

    22 Αυγούστου 2019 - 8:40 π.μ.''

    http://www.tvnea.com/2019/08/3_21.html


    Και σήμερα μπαίνω και διαβάζω ότι ο σεναριογράφος έκανε αινιγματικό post στο instagram υπαινισσόμενος επιστροφή της σειράς! Αυτό θα πει διαβολική σύμπτωση!

    Μακάρι! Είναι μια σειρά που λογω θεματος μπορεί να υπάρξει σε ΚΑΘΕ εποχη και με cast με παλιούς αλλα και νέους ήρωες! Singles αλλωστε δεν προκειται να σταματησουν να υπάρχουν ποτε! Ισα ισα που στην εποχη μας η μοναχικότητα εχει χτυπήσει ταβανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν φοβερή σειρά όντως. Απλά δεν ήταν η βασική πρωταγωνίστρια πια single στο φινάλε. Και να λείπει η Ράνια λίγο δύσκολο. Αλλά ήταν η αγαπημένη μου σειρά. Το είδα το σχόλιο σου και γω εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηδη ετοιμαζονται 4 ριμεικ παλιων σειρων,ακουγεται κ για το β μεσο οπως βλεπω κ αλλων 3 προβλεπω του χρονου να μην εχουμε νεες σειρες αλλα μονο ριμεικ απο παλιες σειρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιγο ηρεμηστε,τι νοημα εχει να ξαναερθει αυτη η σειρα;με ηθοποιους που τι;μετα απο τόσα χρονια εμειναν μόνοι τους;Δυσκολο και περιεργο.Εκτος αν μπουν εξ'ολοκληρου νεα προσωπα.Αν και δεν ξερω τι νοημα εχει....Δεν ειναι μια σειρα που αφησε κενά στο κοινό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μετά τα 40 όλοι είναι δεσμευμένοι, παντρεμένοι και...τακτοποιημένοι και παύουν να έχουν προβλήματα και προβληματισμούς ή να φλερτάρουν και τελος παντων...να ζουν?

    Μια χαρά μπορούν να επιστρέψουν χαρακτήρες όπως της Σολωμού, της Βλαντή και της Χατζηαργύρη σαν φίλοι - μέντορες νεότερων ηρώων. Σε πάρα πολλά sequel σειρών και ταινιών στο εξωτερικό επιστρέφουν παλιοί ηθοποιοί σε συνδυασμό με νέο cast. Κι όπως προείπα το format των ''S1ngles'' είναι τέτοιο που καθε κύκλος είχε τη δική του ταυτότητα και προσθαφαιρέσεις στο cast.

    Έμπνευση να μιλήσει πάλι για σχέσεις να έχει ο Φειδάς κι όλα γίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλο να εχεις προβληματα και προβληματισμους και αλλο να εισαι και να ταυτιζεσαι με αυτο που λεει ο τιτλος.Αν δεις την Χατζηαργυρη τωρα,δεν ξερω κατα ποσο θα επιμεινεις στη γνωμη σου,παντως δεν ξερω τι νοημα εχει η επιστροφη μιας σειρας που εχει προβληθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !