Οι συζητήσεις του Κοκκινόπουλου με το OPEN...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία του Πάνου Κοκκινόπουλου με το Open σχετικά με το Ου φονεύσεις,έτσι η ομάδα παραγωγής κινείται με βάση την περσινή συμφωνία του δημιουργού με το κανάλι,η οποία όριζε, πως θα υπάρχουν 2 κύκλοι,αποτελούμενοι από 17 επεισόδια ο πρώτος και 25 ο δεύτερος.

Η προβολή του για φέτος σταμάτησε στο 10ο του δεύτερου κύκλου,άρα απομένουν άλλα 15 επεισόδια.Αν,λοιπόν, η συμφωνία αυτή δεν ανανεωθεί,το Ου φονεύσεις θα αποχαιρετήσει το κοινό του στο τέλος του Δεκεμβρίου.

Όσο για την πιθανότητα το χτύπημα της ομάδας να είναι διπλό την επόμενη σεζόν,τα ενδεχόμενα παραμένουν,ανοιχτά,καθώς η ομάδα καθώς η ομάδα συζητά και για μια ακόμη σειρά.Άραγε πρόκειται για την επιστροφή της σειράς Μαύρα μεσάνυχτα ή για την νέα μαύρη κωμωδία με τίτλο Οι χήρες;

Πηγή:Mytv

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πως θα γίνουν βρε παιδιά τα μαύρα μεσάνυχτα αφού στο τελευταίο επεισόδιο είχαν βάλει βόμβα στο μαγαζί και έκλεισε έτσι η σειρά. Νομίζω μερικές φορές γράφονται ειδήσεις έτσι για να γράφονται.δε μιλώ για εσάς άλλωστε αναδημοσίευση νομίζω ειναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούν να γίνουν τα Μεσάνυχτα. Αν δεν μας έδειξε ότι πέθαναν, μπορούν να το πάνε αλλού, ότι ήταν έκρηξη αλλά χωρίς θύματα κ.ο.κ. Η ομάδα του Κοκκινόπουλου είναι σαϊνια στις ανατροπές μην ξεχνάμε... Το θέμα είναι ότι φέτος το Οπεν δεν ξέρω κατά πόσο θα διαθέσει λεφτά στη μυθοπλασία. Μάλλον χλωμό την ώρα που ακούγεται ότι έχει θέμα με τα νούμερα και κάνουν περικοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως λέει και ο Perastikos το τέλος στα ''Μαύρα Μεσανυχτα'' ήταν αυτό που λέμε ''ανοιχτό φινάλε''. Ούτε τους είδαμε να πεθαίνουν, ούτε μάθαμε ποτέ αν έσκασε τελικά η βόμβα. Θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί ΑΝ το ήθελαν οι συντελεστές. Και θα ταίριαζε και με την πλοκή του σήριαλ που ηταν βασισμένη σε ανατροπές. Στον πρώτο κύκλο π.χ είδαμε τον ''θάνατο'' του Αποστόλη (Σκαδιαρέση) και έδειξαν ακόμα και το υποτιθέμενο πτώμα του στο νεκροτομείο και στο φιναλε του πρώτου κύκλου αποδείχτηκε ότι ήταν ζωντανός.

    Ένα σήριαλ που δεν θα μπορούσε με τίποτα να επιστρέψει και το συζητούν χωρίς λόγο είναι τα ''Εγκλήματα'' που πεθαίνουν οριστικά ολοι οι πρωταγωνιστες και τους βλέπουμε και στον παραδεισο κιολας. Τέτοιο - πανέμορφο - και ολοκληρωμένο φινάλε ΔΕΝ μπορείς να το ανατρέψεις/χαλάσεις. Εκεί όντως αναρωτιέσαι αν οι δημοσιογράφοι που ρωτάνε τους ηθοποιούς αν θα το ξαναεκαναν, εχουν δει ποτε τους τη σειρα... :p

    Όπως και να έχει, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει ο Κοκκινόπουλος απο αρχες 2020...εγω ΧΑΙΡΟΜΑΙ που στο α' μισο της σεζόν θα δούμε και β' κυκλο ''Ου φονεύσεις'' με 15 ακομη νεα επεισοδια! :-) :-) :-) Το άξιζε η σειρά, η μόνη του καναλιού που επιβίωσε αξιοπρεπώς και γενικά ήταν ένα διαμαντακι μεσα στο όλο τηλεοπτικό σκηνικό της ριαλιτοπαρακμής που ζούμε τα τελευταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !