Αποκαλυπτικό: Ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες για το «Αν ήμουν πλούσιος»...


Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα σηκώσουν αυλαία οι περισσότερες εκπομπές του ΑΝΤ1, όπως το "Καλημέα Ελλάδα", το "Το Πρωινό", το "Ρουκ Ζουκ", το "Still Standing" και η "Γυναίκα χωρίς όνομα", ενώ για μία εβδομάδα μετά προορίζονται οι σειρές στην prime time.

Αυτό που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea.com, είναι η πρεμιέρα του "Αν ήμουν πλούσιος". Τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η νέα καθημερινή κωμική σειρά θα ξεκινήσει στις 16 του μηνός ή στις 23, κάτι που ενδεχομένως θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα. 

Όσο για το "The Final Four" και το "2night show", ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο. 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το καλυτερο ειναι να ξεκινησει ολη η prime time την ιδια μερα 23 σεπτεμβρη. Βεβαια ετσι θα παιζει δυο εβδομαδες μονος του ο Γεωργιου στον Σκαι και ισως "χτισει"κοινο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα να ξεκινήσει 16/9 για να μην αφήσει και πολλα περιθώρια στην νέα σειρά του Γεωργίου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ότι δηλαδή ο Γεωργίου κ ο ΣΚΑΙ φοβούνται αυτη την σαχλαμάρα ? οποτε και να ξεκινήσει δυστυχώς νούμερα δεν θα κάνει σε αντίθεση με της Άγριες μέλισσες που θα σκίσουν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σειρά αν ήμουν πλούσιος ήδη έχει κινήσει θετικά το ενδιαφέρον του κοινού απο τα trailer. Το εάν θα είναι σαχλαμάρα όπως χαρακτηρίζεις ή όχι, άσε να κριθεί από τις χειροπιαστές σκηνές και όχι από τα λόγια σου που δεν στηρίζονται σε κάτι βάσιμο. Ευχαριστώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και εσύ που ξέρεις ότι έχει κινήσει θετικά το ενδιαφέρον του κοινού; βγήκες και έκανες δημοσκόπηση; ότι να ναι διαβάζουμε εδώ μέσα από μερικούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σχολιάζεις σαχλαμάρα κάτι που δεν είδες. Προφανώς και φαίνεται από τα σχόλια παντού αλλά και σε αυτά που γράφονται αν κάτι έχει κάνει αίσθηση. Πάντως γενικά βλέπω τη σειρά του Σκάι να πηγαίνει απατο. Νομίζω πως η χρονιά αυτή θα φέρει άλλες ισορροπίες ξανά. Να μου θυμάστε, Αντ1 κι ALPHA, θα κάνουν τη διαφορά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακριβώς φίλτατε! Έκανα δημοσκόπηση, δείγμα αντιπροσωπευτικό.