«Έκλεισε» στο πάνελ της Καινούργιου η Μέγκι Ντρίο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8


Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες στο Open, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μια από τις εκπομπές του Open όπου θα δούμε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, είναι και το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου. Στο πάνελ έχουν "κλειδώσει" ο Νίκος Γεωργιάδης και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», τα χέρια με τη διοίκηση του σταθμού έδωσε η Μέγκι Ντρίο.

Υ.Γ Και η κατρακύλα του να βλέπουμε απόφοιτους ριάλιτι σε δημοσιογραφικές θέσεις δεν έχει τελειωμό...

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμ επειδή τραβάνε μέσω στα social και τραβούσαν λίγο στα ριάλιτυ τα κανάλια παίρνουν τα βάζουν σε εκπομπές λες και θα τραβήξουν και θα ανεβάσουν τα νούμερα.Αμ ΔΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό. Η μεγκυ στο πάνελ οι παίκτες του ριάλιτι αγάπης στα διλήμματα. Καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τη συγκεκριμένη εκπομπή μια χαρά ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μεγκι σε πάνελ. Βλακεία. Η κοπέλα καλά καλά δεν ξέρει να μιλήσει Ελληνικά,πως θα συμμετέχει σε πάνελ?? Άντε στην αρχή,ίσως ιντριγκάρει τον κόσμο. Μετά όμως,θα την βαρεθουν όλοι και ίσως την διώξουν κιόλας,όταν δουν ότι δεν προσφέρει τίποτα. Όσο για τους παίκτες του power of love που ανέφερε ο Steve13, να θυμίσω ότι η κοπέλα ανήκε από την αρχή στα Διλήμματα,από τον πρώτη σεζόν του "Φτιάξε καφέ να στα πω" και λίγο έλειψε αυτή την σεζόν λόγω του παιχνιδιού. Ο άλλος,έχει εμπειρία...έχει παίξει στις οικογενειακές ιστορίες. Το ίδιο τρας είναι και τα δύο. Πάντως δεν το βλέπω καλά το "Ευτυχειτε" φέτος. Έδιωξε τα καλά χαρτιά (αδερφές Ράντη, Γιαννόπουλος, Πολυκάρπου) για να βάλει τον Γεωργιάδη,που οποια εκπομπή στην οποία ανήκε,δεν πήγε καλά,και την Χρύσλα,μια αδιαφορη,θα έλεγα,παρουσία...ε αυτό είναι σαν να προσπαθούν να σαμποτάρουν από μόνοι τους την εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μακάρι να γυρίζαμε στα 90s. Η πιο ποιοτική δεκαετία της ελληνικής τηλεόρασης σε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Και φοβερή δεκαετία σε σχεση με την ποπ κουλτούρα της παγκοσμίως απο μουσικές, ταινίες, stars κτλ

    Τώρα ζούμε την εποχή των social. Είσαι ''influencer'' και διαφημίζεις τα νύχια σου στο youtube και στο insta, πάρε και μια θέση σε πάνελ. Η εποχή που γίνεσαι viral για μια βδομάδα και νομίζεις αυτομάτως οτι έγινες ''κατι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !