''Αλήθειες με τη Ζήνα'': Θα κρατήσει την επιτυχία της;


Η Ζήνα Κουτσελίνη με τις ''Aλήθειες'' της μετακόμισε από τα Στούντιο Καραμάνος στα Στούντιο PRO, σε ένα γνώριμο για εκείνη περιβάλλον μιας και εκεί έστησε με επιτυχία πολύ πετυχημένα project του Alpha πριν τον αφήσει για να γίνει κεντρική παρουσιάστρια στο STAR. 

Στις 9 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της μετά από μια σεζόν σαρωτική. Εξαφάνισε την Τατιάνα στο νεανικό κοινό και ανέβασε εντυπωσιακά τα ποσοστά της και στο γενικό σύνολο που η ίδια πάντα έδινε και δίνει σημασία και ας υπάρχει ο αστικός μύθος ότι τα κανάλια δε το κοιτούν καν ! Φέτος η Ζήνα θα έχει ασφαλώς τον γνωστό ανταγωνισμό με την Ελένη , τη Φαίη , την Καινούργιου αλλά και τον Λιάγκα που έρχεται να πάρει την θέση της Τατιάνας. Στον ΣΚΑΪ μιλούν για ποσοστά κοντά στον μέσο όρο του σταθμού για να πουν ότι πέτυχαν στην ζώνη 12.00 - 14.00 που πήρε προίκα κοντά στο 11-12% στα εμπορικά κοινά . 

Η Ζήνα έχει ένα μεγάλο ατού. Ναι μεν θα έχει όλη την θεματολογία στο πιάτο της να την χειρίζεται όπως θέλει αλλά έχει να δώσει και απαντήσεις πολλές μέσα από τη δουλειά της ότι δε φοβάται. Και γιατί άραγε να φοβάται όταν έχει μάθει πάντα να παλεύει και να πρωταγωνιστεί. Πάντα όμως δουλεύεις για να βελτιώνεις την επίδοσή σου και νομίζω ότι η Ζήνα μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα και στο μαγικό χαρτί της Nieslen . 

Η συνταγή παραμένει η ίδια. Νικολαΐδου , Μαυρομάτη στο κοντρόλ , Καραϊβάζ, Κουσκουρή , Κηπουρού, Σιγούρος , Σουλιώτη , Πουλουπούλου , Γιαρκιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες στα ρεπορτάζ και στην πρωτογενή είδηση. Αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό , lifestyle όταν και πρέπει και η γνωστή συνταγή που η αλήθεια του ρεπορτάζ πάντα θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.... Τα υπόλοιπα στις 12 , στις 9 Σεπτεμβρίου, στο STAR !

Πηγή: Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Λεμπιδακης έτρωγε και θα τρώει ψωμί από την Κουτσελινη, αντικειμενικότατος ο μπαγάσας !
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Σιχαίνομαι πραγματικά τέτοιες εκπομπές οπως αυτηνης και της τατι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψωμί είναι; κολυβα είναι; anyway