Θα είναι στο Καλημέρα Ελλάδα από την νέα σεζόν!
Χωρίς την Μπάγια Αντωνοπούλου, τον Ντίνο Σιωμόπουλο αλλά και την Σάρα Σιαμπλή θα κάνει πρεμιέρα για 29η σεζόν ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού άπαντες τον εγκατέλειψαν φέτος. Ο δημοσιογράφος επέστρεψε τη Δευτέρα στα Κάππα studios, αδυνατισμένος και ανανεωμένος και μαζί με τα στελέχη του καναλιού προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του “Καλημέρα Ελλάδα”, η οποία προγραμματίζεται για τις 16 Σεπτεμβρίου μαζί με το κυρίως πρόγραμμα του σταθμού. Ωστόσο, το μεγάλο θέμα είναι ποιοι θα είναι αυτοί που θα βρεθούν δίπλα του μετά τις αναποδιές της φετινής σεζόν.

 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tinasmess.gr, ένα από τα πρόσωπα αυτά θα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία το καλοκαίρι κέρδισε τις εντυπώσεις στο “Καλοκαίρι μαζί” στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη και του Νίκου Ρογκάκου. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνη. Μαζί της στο πλευρό του “δάσκαλου” της πρωινής ζώνης θα βρεθεί ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο επιλέχθηκε μετά από πολύ σκέψη και πάμπολλες συσκέψεις. Μάλιστα, για την τελική επιλογή έπαιζαν τρία άτομα και από αυτά ο Γιώργος Παπαδάκης κατέληξε στον εξής έναν. Πρόκειται για οικονομικό συντάκτη όχι τόσο γνώριμο τηλεοπτικά, αλλά με μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο και σε οικονομικά φύλλα.

 Οι αποκαλύψεις αύριο στο δελτίο Τύπου που αναμένεται να στείλει το κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πότε θα μας αδειάσει τη γωνία ο γέροντας του ΑΝΤ1;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Γιατί σου τρώει το φαγητό; Άντε από δω ανεγκέφαλε.
Ο χρήστης κωστής είπε…
Kαλά λέει ο φίλος, καιρός να την κάνει πια, κουρασε. Καιρός για νέα πρόσωπα.
ΥΓ. Να σέβεστε ορισμένοι την αντίθετη γνώμη, αμέσως να τον πεις ανεγκέφαλο. Έλεος δηλαδή. Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει, χωρίς να βρίζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακριβώς, δημοκρατία έχουμε. Να θυμήσω λοιπόν ότι η πλειοψηφία συνεχίζει να απολαμβάνει την γερή μετοχή στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης που λέγεται Παπαδάκης, αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης όλων των ετών.
Ο χρήστης Unknown είπε…
1.31 ακριβώς επειδή έχουμε δημοκρατία μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω. Και εννοείται ότι δεν έβρισα κατά λάθος βγήκε αυτό και δεν το πρόλαβα. Στην τελική "δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" ειδικά όταν αποδίδουν τα μέγιστα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1:08
Πώς μιλάς έτσι ρε; τόσο μεγάλη ζημιά σου κάνει;
Πάντως το Σήμερα με την επιστροφή του θα περίμενε κανείς ότι θα χτυπούσε 30αρια χωρίς τον Παπαδάκη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον κάποιοι φοβούνται τόσο πολύ τον Παπαδάκη που γράφουν ανώνυμα σχόλια. Για κλάματα είτε αντί να κοιτάτε την δική σας εκπομπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα ποια είναι η Σάρα; Έλεος βρε Τίνα με τα χαζά σου.