Οργή: Η συγλονιστική συνέχεια...

0


H σειρά «Οργή» είναι γεμάτη ανατροπές και εξελίξεις που καθηλώνουν.

 Ο Οδυσσέας είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και άνθρωποι δικοί του να τον προδίδουν, για να μην έρθουν αντιμέτωποι με το δικό τους ένοχο παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι ο άλλοτε κολλητός του φίλος, ο Μάνος, ο οποίος φρόντισε να τον κλείσει ισόβια στη φυλακή της Ιορδανίας έπειτα από εκφοβισμό του Νεοκλή και του Λεωνίδα.


 Στο πέρασμα του χρόνου, όπως έχουμε ήδη δει, ο Οδυσσέας είχε πολλές υποψίες για τη συνεργασία των τριών αντρών και αυτές αρχίζει να τις επιβεβαιώνει έπειτα από πέντε χρόνια, πλέον ως Αντρέας Δημάδης. Ο ίδιος, ο οποίος γίνει η σκιά του Παύλου, φροντίζει να βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Και αυτή είναι η μέρα που δολοφονείται η Τατιάνα, με τον Αντρέα να στέλνει στην Αστυνομία κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία οδηγούν τον Παύλο στη φυλακή ως βασικό ύποπτο.

 Όλο αυτό το διάστημα που ο άντρας βρίσκεται στη φυλακή, ο Αντρέας έχει από κοντά τον Μάνο με σκοπό να τον κάνει να υποψιάζεται τον Παύλο και, παράλληλα, να μαθαίνει τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση. Τότε ανακαλύπτει τον διπλό ρόλο του Μάνου και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης εναντίον του. Ένα βράδυ ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που γράφει: «Ξέρω ότι βοήθησες τον Νεοκλή και τον Λεωνίδα να με κλείσουν μέσα. Ήρθε η ώρα να το πληρώσεις πολύ ακριβά, φιλαράκι. Οδυσσέας». Αυτό το μήνυμα αναστατώνει τον Μάνο, ο οποίος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

 Την επόμενη μέρα ο Παύλος αποφυλακίζεται και ο Μάνος συνδυάζει τα δύο γεγονότα και τον επισκέπτεται για να ζητήσει εξηγήσεις. «Πρώτα ρίχνεις μπηχτές ότι συνεργάζομαι με τον Λέωνίδα και μετά στέλνεις μηνύματα δήθεν από τον Οδυσσέα» του λέει σε έντονο τόνο ο Μάνος, με τον Παύλο να του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με αυτό το μήνυμα. Οι μέρες περνούν και ο Μάνος αρχίζει να χάνει τον ύπνο του και να τρελαίνεται, καθώς δεν γνωρίζει αν όντως ο Οδυσσέας ζει, και αν όχι, ποιος είναι ο πραγ­ματικός αποστολέας. Ένα βράδυ βρίσκεται με τον Αντρέα στο μπαρ του Λεωνίδα και ο Μάνος πίνει πολύ. Εκεί, αποκαλύπτει αυτό που ο Αντρέας υποψιαζόταν: «Ήθελα να βοηθήσω τον Οδυσσέα, αλ­λά δεν με άφησαν».

 Στη συνέχεια, ο Μάνος πηγαίνει στην τουαλέ­τα για να ρίξει νερό στο πρόσωπο του και λαμβάνει ένα νέο μήνυ­μα από τον Οδυσσέα για να συναντηθούν. Όπως και γίνεται. Ο Μά­νος πηγαίνει στο σημείο συνάντησης, σε ένα γήπεδο, και ανοίγουν οι προβολείς. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Αντρέας, ο οποίος του αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιος είμαι;»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !