Οι 5 πιο ταλαντούχοι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης...Είναι ταλαντούχοι και κάνουν αίσθηση, γι' αυτό άλλωστε βρίσκονται και στην τηλεόραση. Η τηλεόραση μπορεί να είναι... γένους θηλυκού, όμως αγαπά πολύ και τους άντρες.

Λίγο πριν από το ξεκίνημα της καινούριας σεζόν αναφέρουμε τους άντρες που έχουν το «πακέτο», έχουν απήχηση στους τηλεθεατές και είναι στο ΤΟΡ 5 των ψυχαγωγικών παρουσιαστών αυτή τη στιγμή στην Τv.

 Γιώργος Καπουτζίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μουτσινάς έχουν τα προσόντα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ωστόσο κάνουν guel.

Πηγή: Gossiptv

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία λίστα. Βάζουν μέσα τον τανιμανιδη και δεν βάζουν τον Φερεντίνο που είναι τουλάχιστον περισσότερα χρόνια χωρίς να κάνει τρας ριάλιτι.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Θα συμφωνήσω για το Φερεντίνο. Ο τανιμανιδης προσωπικά δε μου άρεσε στο survivor από την άποψη ότι είναι δυνατό το κονσεπτ και χωρίς αυτον. Δεν ήταν πχ όπως ο Γρηγόρης που έκανε τους παίκτες μύλο στο λεπτό. Ενώ στο world party ήταν καλύτερος. Μου βγαζει δηλαδή κάτι το δήθεν . Για το Λιάγκα ασχολιαστο. Εγώ προσωπικά ούτε να τον βλέπω δε μπορώ. Απορώ γιατί αρέσει στον κόσμο. Πολύ επηρμενος.