Στον ίδιο όροφο...

Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στο Star, καθώς τα στούντιο των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά και του διδύμου Καραβάτου – Κατσούλη μεταφέρθηκαν από το Ίλιον στα Studio Pro στο Πικέρμι.

Μάλιστα, στον χώρο που στήνονται τα σκηνικά της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου, έβγαινε τα τελευταία χρόνια το Happy Day. «Τόσο το Happy Day όσο και ο Κρατερός και η Κατερίνα θα βγαίνουν την ίδια ώρα από διπλανά στούντιο. Μάλιστα τα controls των δυο εκπομπών βρίσκονται στον ίδιο όροφο», σύμφωνα με το People.

Το σκηνικό των Κου Κου παραμένει το ίδιο με κάποιες προσθήκες, ενώ ο ίδιος άνθρωπος εξηγεί πως θα υπάρξουν κάποιες οπτικές εκπλήξεις που θα αιφνιδιάζουν ανά διαστήματα ευχάριστα τους τηλεθεατές. «Φέτος ο Κρατερός και η Κατερίνα σκοπεύουν ακόμα και να παντρέψουν ορισμένους τηλεθεατές», τονίζει η ίδια πηγή στο περιοδικό, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Konis είπε…
Καλά αφού είναι τρίτη χρονιά των Κου Κου και αφού μετακόμισαν γιατί δεν τους φτιάχνουν ένα καινούριο?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Στον ίδιο όροφο που σημαίνει ότι θα πίνουν καφέδες μαζί και θα συζητάνε για τις εκπομπές τους και μήπως ρίξει και κανείς καμιά ιδέα για περαιτέρω βελτίωση....