Περιμένουν πρόσωπο-έκπληξη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το "Ευτυχείτε" στο OPEN με την Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, αλλά και χωρίς να έχει βγει κάποιο teaser.

Στη στήλη των ζωδίων θα είναι η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ τη μαγειρική θα αναλάβει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Όσο για τη  Μάρα Μεϊμαρίδη θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της παρουσιάστριας στα "Διλήμματα" και στις "Τηλεφωνικές.

Στο πάνελ της εκπομπής για την ενότητα των gossip έχουν "κλειδώσει" μόνο η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και η Μέγκυ Ντρίο, η τελευταία με επιλογή του Θέμη Μάλλη.

Στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται και για ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη που θα συμπληρώσει την παρέα.

Για να δούμε, διότι μέχρι στιγμής από αυτά τα ονόματα δεν έχουμε εντυπωσιαστεί.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τη Σπυριδουλα σε μια κομβικη στηλη σε ενα πρωινο οπως ειναι η μαγειρικη και η αντιπαθεστατη Μεγκι στο πανελ η οποια δε ξερει να μιλαει και με το διδυμο απο το power of love στα διλληματα και με Λιαγκα απεναντι πιστευω η Καινουργιου φετος θα πατωσει ασχημα. Ειναι συμφωνη με ολα αυτα η Κατερινα η ο Μαλλης κανει οτι θελει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό αναρωτιέμαι και γω 10 και 07. εντωμεταξυ διάλεξε όλους τους παίκτες ριάλιτι που το κοινό αντιπαθησε. Μια η Σπυριδούλα δεύτερη η μεγκυ η οποία τι θα κάνει στο πάνελ εδώ δεν ξέρει καλά καλά ελληνικά(δεν το λέω ρατσιστικά μπράβο στην κοπέλα που δεν είναι Ελληνίδα και το παλεύει μόνη της να τα μιλάει). Και τα άλλα δύο παιδιά στα διλήμματα που ο κόσμος έβριζε πολύ άσχημα όταν προβαλλοταν το παιχνίδι. (Επίσης και αυτό άσχημο να βρίζουν έτσι τον κόσμο). Πολύ επίφοβες οι επιλογές. Μπορεί από τη μια να πιάσει τον κόσμο που θέλει τρας αλλά και πάλι επίφοβο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !