Ανατροπή με την ημερομηνία πρεμιέρας!(+η συχνότητα προβολής)

3


Νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό θα κάνει πρεμιέρα τελικά η καινούργια καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τα στελέχη του καναλιού εφόσον υπήρχε ήδη έτοιμος ικανοποιητικός αριθμός επεισοδίων αποφάσισαν να ρίξουν στην «μάχη» της τηλεθέασης τη σειρά νωρίτερα από ό,τι προβλεπόταν προκειμένου να προλάβουν τον ανταγωνισμό.

 Η σειρά θα βγει στον «αέρα» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ με δίωρη τηλεταινία και στη συνέχεια θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Πέμπτη με δίωρο επεισόδιο. Η νέα δραματική σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου έχει έντονο το ερωτικό στοιχείο καθώς βασίζεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια και μιας γοητευτική γυναίκα χωρίς να λείπουν και τα στοιχεία θρίλερ.

 Για την ακρίβεια «πολιτικό θρίλερ» όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «TV Εθνος» η σεναριογράφος της σειράς αφού ο ένας από τους δύο βασικούς ήρωες εμπλέκεται με την πολιτική.

 Στη σειρά εκτός από τον Αντρέα Γεωργίου πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων ο Κούλλης Νικολάου που έχει και την παραγωγή των «Οκτώ λέξεων», η Πέμη Ζούνη, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Δανάη Παππά και η Θάλεια Ματίκα. Κεντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν επίσης δύο νέα πρόσωπα. Η Ειρήνη Καραγιώργη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου γιος του ηθοποιού Τάκη Παπαματθαίου.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κίνηση ματ από skai να δούμε αν θα υπάρχει απάντηση, ίσως το σταρ βάλει το next top model κλέβοντας σίγουρα το νεανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είχα διαβάσει και γω. Δε θα ξεκινούσε και το gntm νωρίτερα ? Μη σας πω ότι είχα διαβάσει και για αυτό 7-8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νέα δραματική σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου έχει έντονο το ερωτικό στοιχείο καθώς βασίζεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Μάλιστα, μπρούσκο η επιστροφή μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !