Οι λεπτομέριες για το δικαστήριο μόδας και το διπλό χτύπημα..Στο δυναμικό του Open tv θα ανήκει πλέον η Μαρία Μπακοδήμου.

 Η γνωστή παρουσιάστρια όχι μόνο θα βρεθεί με τη νέα σεζόν στο κανάλι, αλλά θα έχει μάλιστα και διπλό ρόλο.

Αν και η παρουσιάστρια δέχτηκε προτάσεις και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, τελικά έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του σταθμού της Παιανίας και θα παρουσιάσει ένα καθημερινό ριάλιτι μόδας με τίτλο «Το δικαστήριο της μόδας».

 Σέ αυτό διαγωνίζονται ζευγάρια γνωστών μεταξύ τους, με το ένα από τα δύο πρόσωπα να θέλει την αλλαγή στο στιλ του αλλού. Οι απόψεις τους κρίνονται μετά στο «Δικαστήριο», που αποφασίζει ποιος από τους δύο έχει δίκιο και είναι πιο... μοδάτος. Κάθε μέρα διαγωνίζεται διαφορετικό ζευγάρι και η κατάσταση είναι πολύ... ριάλιτι, αλλά η Μπακοδήμου έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να το χειρίζεται με αξιοπρέπεια.

 Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΡΕΝ της έχει προτείνει άλλο ένα κόνσεπτ για το prime time, που θα βγει όμως στον αέρα στα μέσα της επόμενης σεζόν.

Πηγή: Gossiptv

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξερουμε αν ισχυει οτι θα εχει ρολο σε αυτο το προγραμμα και η Μεγκι Ντριου απο το gntm?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
''...η κατάσταση είναι πολύ... ριάλιτι, αλλά η Μπακοδήμου έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να το χειρίζεται με αξιοπρέπεια.''

Ωραίο αυτό το αφήγημα αλλά η αλήθεια είναι οτι η Μπακοδήμου μετά το τέλος του ντουέτου της με Σεργουλόπουλο έχει βουτηχτεί με τα μπούνια μεσα στο ριαλιτι, την τρασιλα και την μετριότητα.

Και κάποτε μάλιστα ήταν και αρκετά ειρωνική - μέσω του χιούμορ πάντα - μέσα από τις εκπομπές της με άλλους παρουσιαστές που έκαναν trash επιλογές. Αλλά....κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσεις και τον Ενφια!