Ξεκίνησαν γυρίσματα οι Άγριες Μέλισσες!(photos)

4


«ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1

 Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο ΑΝΤ1 αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο. Η δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» έρχεται στο νέο του πρόγραμμα και φιλοδοξεί με την δυνατή του ιστορία, τις υψηλές προδιαγραφές, την κινηματογραφική αισθητική, το ιδιαίτερο καστ και τους διακεκριμένους συντελεστές της να κάνει τη μικρή οθόνη, μεγάλη.

 Η περίοδος της προετοιμασίας είχε ως στόχο να «συνθέσει» μια άρτια παραγωγή. Τα δοκιμαστικά, για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες της σειράς, διήρκησαν τρεις μήνες και πέρασαν από αυτά όλα τα σημαντικά ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Μετά την τελική επιλογή των πρωταγωνιστών, ξεκίνησαν οι πρόβες, οι οποίες ήταν πολύωρες και καθημερινές. Για τις ανάγκες του σεναρίου, χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κοστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής.

 Τα γυρίσματα της νέας σειράς «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν την Δευτέρα 26 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

 Η κάμερα άρχισε να καταγράφει και η ιστορία να ξετυλίγεται…

 Θεσσαλικός Κάμπος 1958.
 Τρεις αδελφές.
 Ένας καταναγκαστικός γάμος.
 Ένας βιασμός.
 Ένας φόνος.
 Ένα μεγάλο μυστικό.
 Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο, με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους. Τη νύχτα του γάμου της, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Οι τρεις αδελφές ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

 Οι τρεις αδελφές πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση. Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

 Το σενάριο υπογράφει η καταξιωμένη Μελίνα Τσαμπάνη.
 Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές. Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης
 Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
 Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

 Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:








Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !