Κάλια Ελευθερίου για Γιώργο Λιάγκα: «Το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι»

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα λέγεται η εκπομπή του και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.
Αρχισυντάκτρια θα είναι η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας θα πλαισιώνεται από ονόματα γνωστά που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ανάμεσά τους και η… Κάλια Ελευθερίου η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο.
Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.
Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;
Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.
Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;
Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.
Ποιος θα είναι ο ρόλος στο πάνελ;
«Στο πάνελ σκοπός είναι να λες κάποιες ειδήσεις με όσες πληροφορίες θεωρείς ότι έχουν ενδιαφέρον, έγκυρες και επίκαιρες. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση αναλύεται και τότε με διαφορετικά επιχειρήματα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο πάνελ αυτό, λοιπόν, αφού είμαστε τέσσερις άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, βιώματα, αρχές και τρόπο σκέψης, η κρίση μας δεν θα είναι η ίδια. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου λοιπόν θα είναι αυτός. Να διατηρήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά στο Down Town της Κύπρου η Κάλια Ελευθερίου και όπως θα δείτε είναι μία πανέμορφη παρουσία!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Γλάστρα θα είναι αλλά ντρέπεται να το πει. Ο Παπανώτας και ο Λιάγκας θα είναι σαρωτικοι με το ύφος τους δε θα προλαβαίνει να μιλήσει.