Αστέρια στην Άμμο: Γνωρίστε 4 από τους χαρακτήρες της σειράς(+πιθανή ώρα προβολής)

5

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία,η οποία φώλιασε αμέσως στην καρδιά της Ρένας Ρώσση-Ζαϊρη μόλις της την αφηγήθηκε ο...Κοντορεβυθούλης της,(όπως τον αποκαλεί η συγγραφέας).

Ο λόγος για τα...Αστέρια στην άμμο,ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018,από τις εκδόσεις Ψυχογιός και το οποίο,όπως είναι ήδη γνωστό έχει μπεί στη διαδικασία να...μεταμορφωθεί σε σειρά.

Το γεγονός αυτό,έχει ενθουσιάσει την αγαπημένη συγγραφέα,που σχεδόν καθημερινά αναρτά σχετικές φωτογραφίες και μικρές πληροφορίες για τις προετοιμασίες της σειράς,στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν επέλεξε να μας...συστήσει κάποιους από τους χαρακτήρες...

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε:

Δέσποινα Στεργίου: Η μητέρα του του Ιάκωβου, γιαγιά της Αλεξίας. Aυστηρή, δογματική, απόλυτη. Με ένα σωρό κρυμμένα μυστικά φυλαγμένα στο συρτάρι της καρδιάς της.

 Στον ρόλο της Δέσποινας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

 Βέρα: Η μαγείρισσα στο σπίτι των Στεργίου. Τρυφερή, καλοσυνάτη, πλημμυρισμένη χιούμορ και χαρά της ζωής. Στέκεται σαν μάνα για την Αλεξία.

Στον ρόλο της Βέρας, η Σοφία Βογιατζάκη


Ασπασία Απέργη: Η μητέρα του Μάξιμου, γυναίκα του Νικηφόρου. Ευαίσθητο, τρυφερό πλάσμα, κλεισμένο στον εαυτό του. Είναι καλλιτέχνης. Την ευαισθησία και τις πληγές της καρδιάς της, τις μεταφέρει στα δημιουργήματά της.

Στον ρόλο της Ασπασίας: η Μυρτώ Αλικάκη.

 Νικηφόρος Απέργης: Ο πατέρας του Μάξιμου. Πετυχημένος, αδίστακτος, αυστηρός, λατρεύει τα πλούτη και περισσότερο απ’ όλους τον εαυτό του.

Στον ρόλο του Νικηφόρου, του άντρα της Ασπασίας: ο Πέτρος Λαγούτης.

Όσο για την ώρα προβολής το επικρατέστερο σενάριο  (τουλαχιστον για τον Alpha Ελλάδος)είναι η ώρα 5 το απόγευμα (πρίν το παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου),χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει ακόμα...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα ενταξει εκει στον Αλφα Ελλαδος θελουν να καταστρεψουν την σειρα και την βαζουν απεναντι απο την Μπεκατωρου δεν εξηγειτε αλλιως αυτη η αυτοκαταστροφικη ταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά είναι για τις 8 ή τις 5 το Σκ. Η σειρά θα καεί τέτοια ώρα. Στα αζήτητα. Τί περιμένουμε από την διοίκηση του σταρ; Πάντα 4-5 κανάλι ήταν και τώρα έριξαν και τον άλφα από την πρώτη θέση. Έκοψαν το σοϊ. Έκαψαν τον Γεωργίου με 8 επεισόδια την εβδομάδα, διατηρησαν το έλα στη θέση μου που δεν τραβάει άλλο, έχασαν το λόγω τιμής και δεν πήραν τη σειρά του Μαρκιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν το βάλουν καθημερινές πότε να το βάλουν;; το μεσημέρι είναι πιασμένο με τις εκπομπές, την Ελένη και ότι άλλο σχεδιάζουν να βγάλουν μετά, το απόγευμα είναι ο Φερεντίνος το δελτίο και το Έλα στη θέση μου. Το βράδυ απ'ότι καταλαβαίνω θέλουν να βάλουν τις ελληνικές παραγωγές. Και το ΣΚ ρίσκο είναι. Θα επιστρέφει ο κόσμος κάθε ΣΚ για να βλέπει τα επεισόδια η θα το ξεχνά; Έχει σχεδιαστεί ως καθημερινή σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποια σειρά έχει μπει πριν τις 6, έχει κοπεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σειρα δεν εχει δυναμικη να μπει σχεδον πουθενα.Μια συνηθισμενη σαπουνοπερα ειναι,απο την άλλη ισως μπορουσε να μπει απεναντι απο την άλλη σαπουνοπερα(Γυναικα χωρις ονομα)και οτι κάνει.Απεναντι απο τη Μπεκατωρου θα πατωσει.Τα παει καλά το still standing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !