Όλοι στη θέση τους,για τον νέο κύκλο του Voice!


Ο νέος κύκλος του δημοφιλούς talent show θα είναι ο τέταρτος που βγαίνει από το κανάλι του Φαλήρου και ο έκτος συνολικά στην ελληνική τηλεόραση,αν υπολογίσει κανείς τους δυο πρώτους κύκλους που είχαν παιχτεί στον ΑΝΤ1.

Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία του Τούρκου παραγωγού καθυστέρησε να ανακοινωθεί,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά στους χρόνους παραγωγής του σόου και αυτό γιατί όπως εξηγούσαν πηγές του ΣΚΑΙ:

Αφενός υπάρχουν η τεχνογνωσία  και η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων και αφετέρου υπάρχει τράπεζα δεδομένων.

Εννοώντας φυσικά τόσο τις εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής από τα προηγούμενα voice,όσο και αυτές που προέκυψαν μετά το casting call trailer που κυκλοφόρησε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η pro-audition φάση,με δύο μεγάλες ακροάσεις που θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,ενώ ενδέχεται να γίνει μία και στην Κύπρο.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν και πάλι οι Έλενα Παπαρίζου,Σάκης Ρουβάς,Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας,στην παρουσίαση ο Γιώργος Καπουτζίδης,ενώ στο backstage για μια ακόμη χρονιά,η Λάουρα Νάργες.

Όσων αφορά τα γυρίσματα των blind auditions,έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτέμβρη χωρίς ουσιαστικές αλλαγές.Οι ανατροπές έρχονται στους δέκτες μας στις επόμενες φάσεις,όπου οι κανόνες θα εναρμονιστούν με αυτούς που ισχύουν και στις εκδοχές του εξωτερικού.

Το σόου θα προβάλλεται μία με δύο φορές την εβδομάδα στην prime time.

Πηγή: Tvethnos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια