Το τηλεοπτικό μέλλον της Σάσας Σταμάτη και οι σκέψεις του Σταρ!Η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ διακόπηκε και επισήμως αλλά αυτό καθόλου δεν αγχώνει την Σάσα Σταμάτη που σε φιλικές της παρέες δηλώνει σίγουρη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

 Προς το παρόν η πανελίστρια ετοιμάζεται για ένα second round στη Μύκονο ίσως και πάλι μαζί με τον καλό της φίλο Παύλο Βαρδινογιάννη με τον οποίο πρωταγωνίστησε στις σελίδες των lifestyle περιοδικών της προηγούμενης εβδομάδας.

 Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες-κρατάω μικρό καλάθι- θέλουν τη Σάσα να συζητά και με το Star αλλά και με τον Alpha που ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο.

 Μια σκέψη είναι επαναφορά μεσημεριανής εκπομπής στο Star τύπου «Super Star» (πριν ή μετά το «Shopping Star») που θα έχει χαλαρό gossip αλλά και πρόμο των βαριών προϊόντων του σταθμού δηλαδή «GNTM» και αργότερα «Master Chef».

 Μια άλλη σκέψη είναι late night.

 Στον Alpha είναι αυτή τη στιγμή πιο περιορισμένα τα πράγματα καθώς οι ζώνες για την επόμενη σεζόν έχουν σχεδόν «κλείσει».

 Αυτό που ακούστηκε είναι τηλεπαιχνίδι το Σαββατοκύριακο που θα ταιριάζει πολύ στο στυλ της.

Πηγή: Nassos blog

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν νομίζω πως ταιριάζει η Σταμάτη σε τηλεπαιχνίδι. Σε gossip μεσημέρι ίσως αλλά όχι σαν κεντρική παρουσιάστρια, δεν πάνελ ναό.