:Ο Ντάνος,ο EZEL και η συχνότητα προβολής των 8 λέξεων!

1


Τον Έλληνα Εζέλ φαίνεται πως θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη νέα καθημερινή σειρά που θα βασίζεται στο δημοφιλές τουρκικό σίριαλ Ezel. Όπως γράφει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη Realnews, ο Ντάνος αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά πρώτης γραμμής.

 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμφώνησε με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη να αναλάβει ομώνυμο ρόλο στο Εζέλ, το οποίο θα ελληνοποιηθεί με προοπτική να βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020. Ήδη πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά με τη συμμετοχή του Ντάνου και άλλων προσώπων που θα τον πλαισιώνουν, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

 Σε συζητήσεις για την καθημερινή δραματική σειρά βρίσκεται από καιρό ο ΣΚΑΪ, που όμως έχει ήδη φορτωμένο πρόγραμμα και δεν είναι βέβαιο αν θα έχει κενό στην prime time του από τον ιανουάριο, δεδομένου ότι οι «8 λέξεις» περιλαμβάνουν τέσσερα δίωρα επεισόδια την εβδομάδα.

 Στο κάδρο της διεκδίκησης της σειράς μπαίνει και ο ΑΝΤ1, που έχει ενημερωθεί για το καστ του «Ezel» και φέρεται να εκδηλώνει ένα αρχικό ενδιαφέρον με προοπτική για περαιτέρω συζητήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η συγκεκριμένη σειρά προορίζεται μόνο για τον ΣΚΑΙ. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του κυρίου Αρβανίτη '' D-Port production '' υπήρχε η ανακοίνωση συνεργασίας με την εταιρεία του κυρίου Αρβανίτη και των ΚΑΠΑ Studios του κυρίου Καραγιάννη με τον ΣΚΑΙ για την δημιουργία καθημερινής σειράς υψηλών προδιαγραφών με προσωρινό τίτλο '' Κόκκινος Αγγελος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !