Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά για τη Φαίη Σκορδά: «Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Τριαντάφυλλος, Νατάσα Θεοδωρίδου και Φαίη Σκορδά έχουν βρεθεί τελευταία σε μια ιδιαίτερη δημόσια κόντρα που ξεκίνησε από ένα story του τραγουδιστή στο Instagram, το οποίο κατέβασε ύστερα από λίγη ώρα. Ο χρόνος αυτός όμως ήταν αρκετός για να πάρει το θέμα δημοσιότητα και να γεννηθεί μια νέα κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας», έγραψε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το επόμενο πρωί η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα…

 Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής απάντησε στην παρουσιάστρια…

 Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον Τριαντάφυλλο γιατί έκανε αυτό το story για τη Νατάσα Θεοδωρίδου κι εκείνος ανέφερε τα εξής:

«Κάποιος που σου κάνει 4-5 CD, αυτός που σου γράφει τα τραγούδια τον ξέρει όλη η Ελλάδα, κάνετε μαζί ένα ντουέτο και γίνεσαι γνωστή στη νεολαία σε 2 ώρες, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, αφού τη μισή καριέρα σου στην έχω γράψει εγώ! Και δεν με καλείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους:

 «Η κα Σκορδά με κράζει χωρίς να βάλει το story που ανέβασα… Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν θα γίνει ποτέ!

Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κα Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Πες μας γιατί το ανέδειξες»!


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ότι το κατέβασε είναι δικαιολογία για την ειρωνία του προς τη Νατάσσα ? Έλεος πια κάθε φορά μιλάει για τη Θεοδωρίδου . Ας πούμε ότι όντως η Νατάσσα είναι αχάριστη ε εσύ μας τα πρηξες. Και στην τελική είναι και κρίμα που μένει μόνο με αυτήν την κόντρα γιατί δεν τον έχουμε δει να είναι και πουθενά. Για τη Σκορδά και δίκιο που έχει και μόνο που μιλάει έτσι και το συνεχίζει της δίνει πόντους. Φανταστείτε και εγώ που δεν πάω τη Σκορδά μου τη σπαει ο Τριαντάφυλλος έτσι όπως κάνει
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !