Elif : Η τραγική συνέχεια!(3ος κύκλος)

2

Την τελευταία φορά που σας έγραψα εξελίξεις για τη συγκεκριμένη σειρά είχαμε μείνει εκεί όπου μια καλύβα(όχι αυτή του μπάρμπα-Θωμά...)έχει τυλιχτεί στις φλόγες εξαιτίας της Αρζού(ξεκάθαρα αντιγραφή από την θρυλική Αντζέλικα,να τα λέμε κι αυτά...)
Πάμε τώρα να δούμε τι συμβαίνει  μετά...

Μετά από αυτήν την σκηνή με την οποία κλείνει ο Β κύκλος της σειράς,ο τρίτος αρχίζει με ένα χρονικό άλμα έξι μηνών όπου βρίσκουμε όλη την οικογένεια να θρηνεί για τον θάνατο του Κενάν και της μικρής Τούγτσε που πέθαναν εκείνη την ημέρα στην πυρκαγιά,ενώ η Μελέκ και η Ελίφ έχουν καταφέρει να σωθούν.
Μόλις η Άρζου μαθαίνει ότι με το σχεδιό της,σκότωσε το ίδιο της το παιδί,χάνει εντελώς τα λογικά της και μπαίνει εσπευσμένα σε ψυχιατρική κλινική,όπου και νοσηλεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο τρίτος κύκλος της σειράς,την συναντά εκεί όπου έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη θεραπεία της,παίρνει εξιτήριο από την κλινική και ορκίζεται να εκδικηθεί όλους τους Εμιρόγλου που την κατέστρεψαν!
Ο Σελίμ μετά το θάνατο του αδελφού του,έχει γίνει αυτός ο..άνδρας του σπιτιού πράγμα που τον κάνει να έχει πολύ περισσότερες ευθύνες από πριν.
Τέλος στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε έναν νέο ήρωα τον Γιουσούφ ο οποίος είναι μπλεγμένος σε κάτι πολύ σκοτεινό,το οποίο όμως δεν μας αποκαλύπτεται ακόμα...αργότερα θα υπάρξει ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε αυτόν και την Μελέκ...(στις 9 του μακαρίτη,άλλον έβαλε στο σπίτι...).

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω ότι το STAR θα προβάλει και τον 3ο κύκλο της σειράς (επεισόδια 362- 560). Στην γειτονική χώρα προβάλλεται (αν δεν κάνω λάθος) η 6η σεζόν της συγκεκριμένης σειράς (έχουν φτάσει στο επεισόδιο 942 και κάτι). Εγώ πιστεύω ότι έχουν ξεχειλώσουν την σειρά. Που να δείξει το STAR όλους τους κύκλους της σειράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος με τα χαζοτουρκικα ας βάλει το star καμία σειρά της προκοπής έστω και από Λατινική Αμερική που είναι πολύ καλύτερα και σε σενάριο και σε υποκριτική και σε σκηνοθεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !