Κατερίνα Ζαρίφη: Απαντά για το αν θα βρίσκεται στο «Ευτυχείτε» τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Οι ιστορίες της σε κάνουν να γελάς, να βουρκώνεις, αλλά και να συνειδητοποιείς πως η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα. Η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία φέτος παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή Καλοκαίρι #not στο Open, μιλάει στο People και απαντά για το αν τον Σεπτέμβριο θα είναι στο «Ευτυχείτε».

Ο συνάδελφος Γρηγόρης Μελάς έγραψε πως από τον Σεπτέμβριο θα είσαι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ισχύει;
Έχω πει πως ένας από τους ανθρώπους που θα ήθελα να συνεργαστώ είναι σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου. Κι αυτό γιατί στον αέρα είμαστε δυο εντελώς αντίθετοι άνθρωποι, που μπορεί ο ένας να τρολάρει τον άλλο. Η Κατερίνα είναι μια παρουσιάστρια «κούκλα-μπούκλα», που δέχεται, όμως, την πλάκα. Είναι ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος και μπορεί να πάει μια κουβέντα, ένα βήμα παρακάτω στον τηλεοπτικό αέρα. Τώρα, όσον αφορά σε αυτό που με ρώτησες, θα σου πως ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού.

Πώς θα σου φαινόταν να είσαι του χρόνου στο Ευτυχείτε;
Όλα είναι υπό συζήτηση, αναλόγως με το τι θα σου ζητηθεί να κάνεις. Ξέρω πως η Κατερίνα ετοιμάζει καινούρια πράγματα για το πρωινό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Στην τηλεόραση όλα συζητιούνται και όλα μπορούν να συμβούν. Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση ήταν «Φυσικά, αναλόγως των βάσεων που θα τεθεί η συνεργασία». Από τη στιγμή που έχεις δουλέψει καλά με έναν άνθρωπο, ξαναδουλεύεις.

Σου έχει τύχει αυτά τα χρόνια να πεις από μέσα σου «Πού έμπλεξα. Δεν συνεργάζομαι ξανά μαζί του/της»;
Δεν έχω δουλέψει με ανθρώπους που πραγματικά να σιχαίνονται ο ένας τον άλλο. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να τα βγάλω και πέρα. Σίγουρα, όμως, δεν θα έκανα πράγματα τα οποία δεν με εκφράζουν. Ο κόσμος της τηλεόρασης δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Σαφώς και έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Το έχεις βιώσει και εσύ. Το επάγγελμά μας είναι ψυχοφθόρο και κάπως σχιζοφρενικό από μόνο του. Είσαι μπροστά από έξι κάμερες όπου πρέπει κάθε μέρα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι λίγο σουρεάλ ως επάγγελμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !