Δημήτρης Ουγγαρέζος: Όταν νιώθω ότι κάτι με θίγει απαντώ...

1

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα follow και τα unfollow που κάνεις στο instagram. Μίλησε μου για τη σχέση σου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

 «Το twitter σου δίνει μια αίσθηση του τι γίνεται. Τι αντίκτυπο έχουν τα λεγόμενα σου στον κόσμο. Μου αρέσουν τα αστεία σχόλια, ακόμη και αν είναι καυστικά. Αν κάποιος νιώσω ότι με θίγει, απαντάω. Στο Instagram δεν έχω την «παθολογία» ό,τι κάνω να ανεβαίνει στον λογαριασμό μου. Έχει τύχει να βρεθώ σε μια παρέα και ό,τι και να κάναμε το τράβαγαν. Τους είπα "Σταματήστε, για όνομα του Θεού".

 Μέσα από τη δουλειά μου εγώ ξεθυμαίνω. Και αν θες βγάζω όλο το ψώνιο και τη ματαιοδοξία μου. Στην προσωπική μου ζωή θέλω να είμαι ήρεμος. Δεν θέλω να κάνω εκπομπή τη ζωή μου. Δεν έχω κάποιον να μου τρέχει τους λογαριασμούς στα social media. Τους βάζω φωτιά και τους καίω.

 Τόσο απλά. Αν κάποιος πει κάτι για μένα ή ξέρω πως δεν με χωνεύει και ενδεχομένως δεν τον χωνεύω, θα τον ξε-ακολουθήσω. Ένα από τα προβλήματα αυτού του χώρου είναι να βριζόμστε το πρωί και το βράδυ να συναντιόμαστε να βγάζουμε φωτογραφίες».

 Δεν το έχεις κάνει;

 «Όχι. Θα σου φέρω και παράδειγμα. Συναντήθηκα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, με τον οποίο είχα ενοχληθεί με κάτι που είχε γίνει στην εκπομπή. Ήρθε και μου είπε να βγάλουμε φωτογραφία και του είπα πως πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

 Όπως βέβαια και έγινε. Υπήρξαν δύο εκπομπές. Στη μία είχα έρθει σε ρήξη με το πρόσωπο που την παρουσίαζε, η άλλη εκπομπή με είχε περάσει "γενεές 14". Και με κάλεσαν. Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίζονται οι καταστάσεις και μετά όλα τα υπόλοιπα», είπε στο TV έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο γέροντας Ουγκαρεζος με ηθικοπλαστικές διαθέσεις."Σταματήστε, για όνομα του Θεού", ευλογησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !