Κι άλλοι ένοικοι στην...Πολυκατοικία του ΣΚΑΙ!


Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να μπεί δυνατά στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας δίνοντας,αρχικά, το πράσινο φως σε τέσσερις σειρές για το πρώτο μισό της σεζόν.Μια από αυτές είναι η νέα και...ανανεωμένη εκδοχή της Πολυκατοικίας,σε σενάριο της Βίκης Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου.

Σε προηγούμενο τεύχος του Mytv σας αποκαλύψαμε ότι οι πρώτοι ένοικοι είναι: ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Νίκος Πουρσανίδης .

Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του ίδιου περιοδικού ,στη σειρά συμφώνησε να επιστρέψει και η Βασιλική Ανδρίτσου,με διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε στην πρώτη εκδοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,άλλοι ηθοποιοί που έχουν πει το ναι είναι οι Χριστίνα Τσάφου,Τάσος Γιαννόπουλος,Ζήσης Ρούμπος,Δημήτρης Καπετάνιος,ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Τάσος Χαλκιάς.Τέλος στο στόχαστρο των ιθυνόντων έχει μπει μεταξύ άλλων και ο Ιωσήφ Μαρινάκης.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Χριστίνα Τσάφου δεν θα είναι στο καφέ της χαράς;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά η Βασιλικη Ανδριτσου για το "room service πλιζ" δεν μπορουσε γιατι ειχε παιδι,τωρα τι εγινε;Δεν εχει;Βλάκεια της πάντως....Το "Κοκκινο δωνατιο" ηταν η επιτυχια της και τωρα αφήνει τον Ρηγα για να παιξει στην χαζοπολυκατοικια του Θωμοπουλου;....
Ο χρήστης Olastontoixo είπε…
Απάντηση προς ανώνυμο.
Μπορεί να έχει μικρό ρόλο στη πολυκατοικία και τα γυρίσματα να είναι συγκεκριμένα και συγκεκριμένες ώρες. Το κόκκινο δωμάτιο έχει σε κάθε επεισόδιο άλλους ηθοποιούς οπότε θα πρέπει να είναι πολλές και περίεργες οι ώρες των γυρισμάτων .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο δεν το γνωριζω απλως να επισημανω οτι τα γυρισματα δεν καθοριζονται με ποιους ηθοποιους συμμετεχουν(αν αλλαζουν ή παραμενουν ιδιοι δηλαδη)αλλά απο τις σκηνες και την εξελιξη μιας υποθεσης.Οπότε οι αλλαγες στους ηθοποιους δεν εχουν σχεση,τωρα αν ο ρολος της ειναι μικρος,θα δειξει....